Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ αποτελεί το πιο hot όνομα στη βιομηχανία της μόδας

POP UP TEAM
/
9 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Eκτός από την ομορφιά της μαμάς της, η Κάια Γκέρμπερ έχει κληρονομήσει και το iconic στιλ της στην πασαρέλα…

Η Σίντι Κρόφορντ και η πανέμορφη κόρη της Κάια Γκέρμπερ έκαναν πρόσφατα μια κοινή εμφάνιση, αποδεικνύοντας και πάλι ότι η μια είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Μαμά και κόρη έστρεψαν τα βλέμματα όλα πάνω τους με την ομορφιά και το στυλ τους.

Όσο μεγαλώνει, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ αποδεικνύει ότι είναι η απόλυτη διάδοχος της μητέρας της.

Αυτή τη στιγμή, η Κάια Γκέρμπερ είναι το πιο διάσημο όνομα στη βιομηχανία της μόδας και δικαίως αφού η φυσική ομορφιά της και το στιλ της είναι αδιαμφισβήτητα.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η 20χρονη εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό gala με τον πατέρα της και εντυπωσίασε με την επιλογή της. Το διάσημο μοντέλο για την περίσταση φόρεσε ένα maxi μαύρο φόρεμα με metallic στοιχεία του Marc Jacobs και ήταν εκθαμβωτική με κάποιους να σχολιάζουν ότι είναι πιθανό να ξεπεράσει την μητέρα της, που μεσουράνησε στις πασαρέλες.

Η νεαρή συνδύασε το look της με άψογα με διακρτικά σκουλαρίκια, boxy clutch και μαύρα πέδιλα ενώ τόνισε τη λεπτή μέση της.

Η νέα μούσα του οίκου Celine
Εκτός των άλλων, η Κάια Γκέρμπερ είναι η νέα μούσα του οίκου Celine και πόζαρε στον φακό του Hedi Slimane ξανά με του γνωστό ασπρόμαυρο ύφος του creative director.

To supermodel φοράει όλα τα νέα look της χειμερινής συλλογής και μας δείχνει τις τάσεις που προτείνει το πολυτελές fashion house για αυτή την σεζόν.

Tζιν, φαρδιά ανδρικά κουστούμια, top με sexy cuts, cowboy boots και λίκρα sexy μπλούζες δημιουργούν το new look της Celine για αυτή την σεζόν και η Κάια Γκέρμπερ είναι η ιδανική μούσα για να μας τα προτείνει.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved