Megan Fox- Machine Gun Kelly: Σε τρυφερά τετ-α-τετ στη Σαντορίνη

POP UP TEAM
/
10 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες ηλιόλουστες ημέρες στο ελληνικό νησί.

Μετά τη Heidi Klum και την Kylie Minogue, που ταξίδεψαν στη χώρα μας στο πλαίσιο των γυρισμάτων του ριάλιτι μοντέλων “Germany’s Next Top Model”, δύο ακόμη Hollywood stars βρέθηκαν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τη Megan Fox και τον Machine Gun Kelly να απολαμβάνουν τις τελευταίες καλές ημέρες σε επίπεδο καιρού, στη χώρα μας, κάνοντας βόλτες και παίρνοντας το πρωινό τους στο ξενοδοχείο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Αναλώσιμοι 4” που θα γυριστεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με την Fox να ξεκλέβει λίγο χρόνο από το απαιτητικό της πρόγραμμα για να κάνει λίγες διακοπές με τον σύντροφό της.

Και οι δύο εμφανίστηκαν με casual λουκ, φορώντας jockey καπέλα, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και επισκέφθηκαν ένα καφέ του νησιού. Χωρίς να νοιάζονται για τα γύρω βλέμματα, εξέφρασαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο, ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάρτιο του 2020 στα γυρίσματα ταινίας και λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν τη σχέση τους. Η Fox για περίπου 10 χρόνια ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Brian Austin Green, με τον οποίο απέκτησε 3 παιδιά και εξακολουθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις. Πρόσφατα, μάλιστα επισημοποιήθηκε το διαζύγιό τους, με τους γονείς να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον για τα παιδιά τους.

Δες τις φωτογραφίες της Megan Fox και του MGK στη Σαντορίνη:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved