Πολ Ραντ: Στέφθηκε ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη για το 2021 – Δεν το πίστευε ούτε η σύζυγός του

POP UP TEAM
/
11 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Πολ Ραντ ανακηρύχθηκε από το περιοδικό PEOPLE ως ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη – Η αντίδρασή του

Ο Πολ Ραντ, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ταινίες “Ant-Man” της Marvel, “This is 40” και “Clueless”, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό PEOPLE ως ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη με την αποκάλυψη να γίνεται κατά τη διάρκεια του “The Late Show with Stephen Colbert” του CBS.

Ο ηθοποιός δήλωσε μιλώντας στο περιοδικο PEOPLE ανέφερε ότι κάποιοι θα εκπλαγούν από την βράβευσή του.

“Έχω όντως μια επίγνωση για να ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι ακούσουν ότι θα με επέλεγαν για αυτό, θα έλεγαν, “Τι;””, όπως είπε. “Αυτό δεν είναι ψεύτικη ταπεινοφροσύνη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πρέπει να το πάρουν αυτό πριν από εμένα”.

Αλλά φυσικά, ο Ραντ δεν θα αρνηθεί την τιμή. Αστειευόμενος ελπίζει ότι ο νέος τίτλος θα του δώσει μια πρόσκληση για “εκείνα τα σέξι δείπνα” με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Άλλοι παλαιότεροι τιμώμενοι είναι οι John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum και David Beckham.

“Φαντάζομαι ότι θα είμαι σε πολλά περισσότερα γιοτ”, είπε ο Ραντ. “Είμαι ενθουσιασμένος που θα επεκτείνω τη ζωή μου στο yachting. Επίσης μου αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να γίνω πιο εσωτερικός και μυστηριώδης. Και ανυπομονώ για αυτό”.

 http://youtu.be/UcjUov44PVM

Ποιος είναι ο Πολ Ραντ
Η πρώτη σημαντική ερμηνεία του Rudd ήρθε στο “Clueless” του 1995, μια καλτ ταινία με πρωταγωνίστρια την Alicia Silverstone. Άφησε επίσης το στίγμα του σε πολλές κωμωδίες, όπως οι ταινίες “Anchorman”, “The 40 Year Old Virgin” και “This is 40”.

Ο ηθοποιός έγινε σούπερ σταρ του Χολιγούντ μέσα από τις ταινίες με υπερήρωες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των “Ant-Man”, “Ant-Man and the Wasp”, “Captain America: Civil War” και “Avengers: Endgame”. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης στο επερχόμενο “Ghostbusters: Afterlife” και θα εμφανιστεί δίπλα στον Will Ferrell στη νέα σειρά Apple TV + “The Shrink Next Door”, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. 

Ο Ραντ, 52 ετών, είπε ότι η σύζυγός του ήταν αρχικά “μπερδεμένη” όταν της είπε τα νέα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 17χρονο Τζακ και τον Ντάρμπι, ο οποίος είναι 12 ετών.

“Αλλά ήταν πολύ γλυκιά γι ‘αυτό”, είπε για τη σύζυγό του, Julie. “Μετά από κάποιο γέλιο και σοκ, είπε, “Ω, το κατάλαβαν σωστά. “Και αυτό ήταν πολύ γλυκό. Μάλλον δεν έλεγε την αλήθεια, αλλά τι να πει;”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved