Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας, καθώς η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι έγκυος

POP UP TEAM
/
9 Μαΐου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κριτής στο MasterChef και διάσημος σεφ, θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Όπως έγινε γνωστό, η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Η είδηση ότι ο «θείος Λεω» θα γίνει πατέρας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός κριτής του MasterChef έχει φανατικό κοινό, που δεν σταματά να τον αποθεώνει -ειδικά για τις ατάκες του. Τα επιδοκιμαστικά σχόλια για το χιούμορ και τις μαγειρικές του ικανότητες κυριαρχούν σε πολλές αναρτήσεις στα social media.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας – Σε ποιον μήνα είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου
Το νέο για την εγκυμοσύνη προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ηθοποιός και μαζί με τον σύντροφό της συνεργάζονται στο ραδιόφωνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα. Το ζευγάρι δεν βλέπει την ώρα να γίνουν γονείς.

 

 

 

Τι είχε πει η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει στο περιοδικό «Hello» για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους.

Η πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά «Μόλις Χθες» είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει σημασία στη δημοσιότητα που συνοδεύει τον δεσμό τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση» είχε τονίσει η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Αναφορικά με τις αναρτήσεις στα social media και τις φωτογραφίες που είναι μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει: «Για εμάς είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε καν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Πηγή: athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved