Η Σακίρα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Πικέ

POP UP TEAM
/
6 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

 Σακίρα και Πικέ ανακοίνωσαν επίσημα ότι χωρίζουν μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα στη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ μετά από 12 χρόνια κοινού βίου. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής ζήτησαν την κατανόηση του κόσμου και σεβασμό στα παιδιά που έχουν μαζί. 

Η Σακίρα και ο Πικέ έχουν δύο παιδιά, ένα 9 ετών και ένα 6 ετών.

Η ανακοίνωση

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η τοποθέτηση, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα από το γραφείο που εκπροσωπεί την Σακίρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σακίρα φαίνεται ότι έπιασε τον Πικέ με άλλη γυναίκα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι ζει το τελευταίο διάστημα χωριστά, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να μένει πλέον μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης.

 

Η Σακίρα απάντησε για το νοσοκομείο

Σημειώνεται ότι η Σακίρα ανάρτησε και ένα tweet, στο οποίο σχολίασε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, σχετικά με τη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Μπαρτσελόνα με κρίση άγχους.

«Παιδιά λαμβάνω πολλά μηνύματα ανησυχίας ότι με είδαν σε ασθενοφόρο πρόσφατα στη Βαρκελώνη. Θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω, ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη εβδομάδα, στις 28 του μήνα, όταν ο πατέρας μου δυστυχώς είχε ένα άσχημο χτύπημα και τον συνόδευσα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται τώρα. Παρακαλώ στείλτε τις ευχές σας να γίνει καλά και ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε η Σακίρα και συνόδευσε τη δημοσίευση με μία φωτογραφία, με τον τραυματισμένο πατέρα της.

Χώρισαν Σακίρα και Πικές: Το love story του πρώην ζευγαριού

Ο Πικέ ήταν σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Shakira – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν είχαν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλούσε σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκόπευε ποτέ να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν:

«Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved