Η κόρη του Τσάρλι Σιν πουλά αισθησιακές φωτογραφίες της στο OnlyFans

Photo: Getty Images
POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η Σάμι Σιν, η 18χρονη κόρη της Ντένις Ρίτσαρντς και του Τσάρλι Σιν, βρίσκεται και επισήμως στο OnlyFans. Η πλέον ενήλικη κόρη του διάσημου ηθοποιού, ανακοίνωσε την είσοδο της στην πλατφόρμα αποκλειστικού περιεχομένου την Δευτέρα με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

 
Τα νέα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για τον μπαμπά της ο οποίος μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly τόνισε πως δεν εγκρίνει την απόφαση της κόρης του. «Αυτό δεν προέκυψε κάτω από την δική μου στέγη» ανέφερε ο 56χρονος πατέρας αφήνοντας αιχμές για την μητέρα της Σάμι Σιν και πρώην σύζυγό του.

 
 
 
 

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2002 έως το 2006 και χώρισαν όταν εκείνη ήταν έγκυος στο 2ο παιδί τους, μια περίοδο που ο Τσάρλι Σιν είχε ξανακυλήσει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ. Πλέον η 50χρονη έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει μια 10χρονη κόρη.

«Είναι 18 χρονών και τώρα μένει με τη μητέρα της» πρόσθεσε σε μια προσπάθεια να ρίξει τις ευθύνες για την απόφαση της κόρης του.

«Δεν εγκρίνω την απόφασή της, αλλά μιας και δεν είμαι σε θέση να το αποτρέψω, την συμβούλεψα να μείνει αξιοπρεπής και δημιουργική αλλά και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της» ανέφερε ο πατέρας.

Από τη μεριά της η Ντένις Ρίτσαρντς υπερασπίστηκε τον εαυτό της, αναφέροντας πως δεν τίθεται πλέον το ζήτημα της τοποθεσίας μιας και η Σάμι είναι πλέον ενήλικη και μπορεί να αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς επιθυμεί να μείνει. «Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονέας είναι να την καθοδηγώ και να εμπιστευτώ την κρίση της. Λαμβάνει τις δικές τις αποφάσεις» υποστήριξε η μητέρα της.

Η φιλοσοφία της εν λόγω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχει να κάνει με προφίλ τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά για τη δημοσίευση γυμνών ή μερικώς γυμνών φωτογραφιών και στα οποία εγγράφεται κανείς καταβάλλοντας στον κάτοχο κάποιο οικονομικό ποσό για να βλέπει το περιεχόμενο. 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved