Πρόωρο τέλος για το Love Island, γυρνούν άρον άρον την Παπαγεωργίου

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

 Μαζεύουν τα πράγματα και φεύγουν από την Τενερίφη.

Συγκεκριμένα μαζεύουν τους παίκτες που πήγαν στο Love Island να βρουν τον έρωτα αλλά τελικά θα επιστρέψουν άρον άρον πίσω. Μαζί φυσικά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα πολύ πρόωρα το Love Island, το ριάλιτι που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού ενώ ήταν να προβάλλεται έως τις αρχές Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε να ρίξει τίτλους τέλους μέσα στο μήνα, κάπου μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες.

Το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ κατεβάζει ρολά στα μέσα Νοεμβρίου και τα γυρίσματα του τελικού θα πραγματοποιηθούν στις 22 Οκτωβρίου.

Το Love Island, όπως είπε η δημοσιογράφος, που κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, δεν έφερε τις αναμενόμενες τηλεθεάσεις στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι πάρα πολλοί εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς εργασία στα μισά του φθινοπώρου.

Ήδη στην Τενερίφη ξεκίνησαν την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να ανακηρυχτεί το νικητήριο ζευγάρι. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό της επίσπευσης των διαδικασιών για το πρόωρο τέλος ακυρώθηκαν παίκτες που ήταν να μπουν στα επόμενα επεισόδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ ήταν να προβληθούν 60 περίπου επεισόδια, αλλά τελικά μετά βίας θα προβληθούν κάπου στα είκοσι. Βέβαια, η ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι σε όλο τον κόσμο δικαιολογημένα δεν δέχεται ότι θα «κοπεί» στη χώρα μας ξαφνικά και απαιτεί να τηρηθούν τουλάχιστον οι διαδικασίες για την ανάδειξη νικητών, έστω και με συρρικνωμένες διαδικασίες.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved