Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο του Maestro;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
2 Νοεμβρίου, 2022

Άυριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:40, στο MEGA, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το τρίτο επεισόδιο της νέας σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο του Maestro;

Το νήμα της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται. Οι ήρωες αποκαλύπτονται, παρασύρονται από τα πάθη τους και έρχονται αντιμέτωποι με σκοτεινά μυστικά.

«Προσευχή»

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved