Τι είπε στο Netflix ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος του Maestro

Copyright @Facebook Christopher Papakaliatis
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Για τη αναμενόμενη επιτυχία που σημειώνει φέτος η σειρά Maestro, μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το συνδρομητικό streaming κανάλι Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς για παγκόσμια προβολή. Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπερήφανος.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος, «Aισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτή την εξέλιξη. Είναι κάτι που ήθελα και για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σήριαλ». Ο Χριστόφορος, μετά την επιτυχία που σημειώνει η σειρά αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος.

Προ ημερών, ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στην Ελλάδα έκανε την πρώτη ανάρτησή για το Maestro.
«Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix», γράφει το κείμενο το οποίο θυμίζει αγγελία εφημερίδας.

Και συνεχίζει από κάτω: «ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ Πωλείται πιάνο ελαφρώς μεταχειρισμένο, έχει χρησιμοποιηθεί από διάσημο MAESTRO

 

Μιλώντας στο «Πρωινό μας» ανέφερε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αποτέλεσμα ομαδικής και σκληρής δουλειάς αλλά και τύχης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διανύει αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της επαγγελματικής του καριέρας, καθώς το Maestro καθηλώνει κάθε Πέμπτη το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved