Με την 29χρονη Ines σε κοινή εμφάνιση για τον Brad Pit

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
17 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Από τον γάμο του με την Angelina Jolie, ο Brad Pitt έχει κατηγορηθεί για πολλούς έρωτες. Νέες φωτογραφίες δείχνουν τον σταρ του Χόλιγουντ να συνοδεύεται από μία γυναίκα μαζί σε μια συναυλία. Η γυναίκα στο πλευρό του είναι επίσημα χωρισμένη από το καλοκαίρι και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με ηθοποιό της τηλεόρασης.

Βρήκε νέα αγάπη ο σταρ του Χόλιγουντ; Τα στοιχεία δεν φαίνεται ακόμη να είναι αρκετά ξεκάθαρα ώστε να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Ο Pitt εθεάθη στο πλευρό της 29χρονης Ines de Ramon, πρώην συζύγου του σταρ των “Vampire Diaries”, Paul Wesley, σε μια συναυλία του τραγουδιστή των U2 Bono στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μαζί τους βρέθηκαν ο Son Pen και η Cindy Crawford, μεταξύ άλλων. Είναι εντυπωσιακό ότι ο Brad Pitt και η Ines στέκονται πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο σε κάθε μία από τις φωτογραφίες και σε ένα σύντομο βίντεο κλιπ. Μερικές φωτογραφίες δείχνουν επίσης το διάσημο ηθοποιό να αγκαλιάζει την 29χρονη.

Ποια είναι όμως ακριβώς η γυναίκα που φαίνεται να έχει κερδίσει την καρδιά του Brad; Η Ines κάνει ό,τι μπορεί για να έχει μια ιδιωτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει πώς να χειριστεί την δημοσιότητα. Ούτε είναι καινούρια στα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ.

Τα τελευταία χρόνια, η Ines εξέλιξε ακόμη περισσότερο την καριέρα της και έγινε αντιπρόεδρος της μάρκας κοσμημάτων Anita Ko με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία πουλά μια ποικιλία κοσμημάτων σε τιμές για έως και 71.000 $ το κομμάτι. Σχέδια από την εταιρεία έχουν φορεθεί από μια σειρά διασημοτήτων, όπως η Hailey Bieber, η Kourtney Kardashian, ακόμη και οι πρώην σύζυγοι του Brad, Angelina και Jennifer.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JerYI80zsLg

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved