Η Catherine Zeta-Jones μιλάει για την οικογενειακή της ζωή: «Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη»

Copyright @Instagram catherinezetajones
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
21 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της σειράς Addams Family στο Λος Άντζελες με τον γιο της Dylan Douglas.

Την Τετάρτη, η ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα της νέας της σειράς Addams Family με τίτλο Wednesday στο Λος Άντζελες και έφερε ως συνοδό τον γιο της Dylan Douglas, 22 ετών.

 

«Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, ο σύζυγος μου Michael είναι πολύ χαρούμενος που αυτό είναι το ραντεβού μου! Μια συνεργασία μεταξύ μας, το δώρο που συνεχίζει να δίνει», λέει η 53χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, για την ευλογημένη οικογενειακή της ζωή με τον γιο της Dylan, τον θρύλο του κινηματογράφου Michael Douglas 78 ετών και την κόρη τους Carys, 19 ετών.

«Τόσο η κόρη μου όσο και ο Dylan με υποστήριξαν τόσο πολύ, όχι μόνο ως ηθοποιό, αλλά και σαν άνθρωπο», προσθέτει για την πολύ στενή σχέση τους. «Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη που μπόρεσα να τους έχω και τους δύο στη ζωή μου».

Όπως κάθε μαμά, η Zeta-Jones είναι επίσης χαρούμενη που ο γιος της «θέλει πραγματικά» να κάνει παρέα με τον γονιό του. «Είναι απλά διασκεδαστικό να βλέπεις τι κάνουν για τα προς το ζην», προσθέτει ο Dylan για την καριέρα των γονιών του στο Χόλιγουντ. «Εννοώ, τα βλέπετε στην οθόνη, αλλά φυσικά αυτή είναι μόνο η έγχρωμη, επεξεργασμένη έκδοση».

Η Zeta-Jones πρωταγωνιστεί ως Morticia Addams στην πολυαναμενόμενη σειρά του Tim Burton στο Netflix, στην οποία συμμετέχουν επίσης η Jenna Ortega ως Wednesday Addams, ο Luis Guzmán ως Gomez και ο Isaac Ordonez ως Pugsley.

Η Christina Ricci, η οποία έπαιξε τον αρχικό χαρακτήρα στην κινηματογραφική έκδοση του 1991 η οποία βασίστηκε στην εμβληματική σειρά της δεκαετίας του ’60, επιστρέφει επίσης ως ένας νέος άγνωστος χαρακτήρας.

Η νέα σειρά Wednesday ακολουθεί τα σχολικά χρόνια της Wednesday Addams (Jenna Ortega) ως μαθήτρια στο Nevermore Academy. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο σχολείο, προσπαθεί να ελέγξει τις ψυχικές της δυνάμεις, να εμποδίσει ένα μπαράζ δολοφονιών που έχει τρομοκρατήσει την τοπική πόλη και να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια. Όλα αυτά ενώ μπλέκει σε νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις στο Nevermore.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Gwendoline Christie (Principal Larissa Weems), Luis Guzmán (Gomez Addams), Fred Armisen (Uncle Fester), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Iman Marson (Lucas Walker), Lucius Hoyos (Young Gomez) και Victor Teodor Dorobantu (Thing), μαζί με την Christina Ricci.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved