Ορνέλα Μούτι: Ποζάρει μόνο με εσώρουχα και μπότες – «Είμαι έτσι, είτε σου αρέσει είτε όχι!»

POP UP TEAM
/
12 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

H Ορνέλα Μούτι, το είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου, όταν ρωτήθηκε από την κόρη της για το θέμα του body shaming, απάντησε: «Τι με νοιάζει εμένα; Αυτή είμαι, όποιος με θέλει, και σε όποιον αρέσω!».

Η Nίκη Ριβέλι κινηματογράφησε τη μητέρα της, Ορνέλα Μούτι, ενώ είναι μακιγιαρισμένη, με τα εσώρουχά της και την ρώτησε «Μαμά, τι γνώμη έχεις για το body shaming;» Η αντίδραση της Ορνέλα Μούτι, ήταν κοφτή: «Τι με νοιάζει! Αυτή είμαι όποιος με θέλει έτσι με αγαπάει!». Ως εκ τούτου, η Nίκη επαινεί τη μητέρα της όχι μόνο για την αξιοζήλευτη φυσική της μορφή, αλλά και για το περιεχόμενο του μηνύματος: «Μπράβο, μαμά! Αυτή είναι η στάση. Δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους! Το κύριο πράγμα είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου!».

Το βίντεο που ανέβασε η κόρη της ηθοποιού έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και άπειρα κολακευτικά σχόλια από θαυμαστές.

Η Μούτι έχει συνεργαστεί με πλήθος γνωστών Ιταλών σκηνοθετών όπως οι Νταμιάνο Νταμιάνι, Ουμπέρτο Λέντζι, Μάριο Μονιτσέλι, Φραντσέσκο Ρόσι, Ντίνο Ρίζι, Κάρλο Βερντόνε, Έτορε Σκόλα, Τζουσέπε Μπερτολούτσι και Άζια Αρτζέντο, αλλά και με ηθοποιούς διεθνούς εμβέλειας όπως οι Αλέν Ντελόν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ούγκο Τονιάτσι, Μπεν Γκαζάρα, Σιλβέστερ Σταλόνε κτλ.

Το 1994 είχε ψηφιστεί ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο από μια παγκόσμια ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Class». Εκτός απο την ενασχόλησή της με τον κινηματογράφο η Ορνέλλα Μούτι το 2008 δημιούργησε δική της σειρά κοσμημάτων και άνοιξε καταστήματα σε Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Ρίγα και Μόσχα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved