Ο ηθοποιός Regé-Jean Page είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο, σύμφωνα με την επιστήμη

Copyright @Instagram regejean
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Γνωρίστε τον πιο όμορφο άντρα στον κόσμο, τον Βρετανό ηθοποιό Regé-Jean Page. Ο Page έγινε διάσημος από τη μια μέρα στην άλλη, όχι μόνο όταν έπαιξε τον Simon Basset, τον Δούκα του Hastings στην πρώτη σεζόν του ιστορικού δράματος, Bridgerton, αλλά και για τη σαγηνευτική του εμφάνιση. Και όχι μόνο αυτό. Μια πρόσφατη μελέτη απέδειξε ότι ο Page είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο και αυτός ο ισχυρισμός υποστηρίζεται από την επιστήμη.

Πρόσφατα, το πρόσωπο του 34χρονου ηθοποιού αναλύθηκε και τα αποτελέσματα που βγήκαν απέδειξαν ότι είναι όντως στην κορυφή της λίστας. Η έρευνα διεξήχθη χρησιμοποιώντας την Ελληνική Χρυσή Αναλογία Ομορφιάς Φ, ένα αρχαίο σύστημα που μετρά τη φυσική τελειότητα. Και στην περίπτωση του Rege, ήταν 93,65 τοις εκατό ακριβές.

 

 

Μετά τον Page, ο Chris Hemsworth γνωστός για τον ρόλο του ως Thor στις ταινίες τις Marvel καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 93,53 τοις εκατό και ο Michael B. Jordan από το Black Panther έρχεται τρίτος με 93,46 τοις εκατό. Ο τραγουδιστής Harry Styles είναι τέταρτος με 92,30 τοις εκατό.

Η λίστα συντάχθηκε από τον βρετανό πλαστικό χειρουργό, Dr Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποίησε τεχνικές χαρτογράφησης μέσω υπολογιστή. Μιλώντας για τη νέα του μελέτη και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε, δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail: «Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης με την βοήθεια υπολογιστών μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον σωματικά όμορφο και η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται κατά τον προγραμματισμό της χειρουργικής επέμβασης ασθενών».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Regé-Jean Page πήρε την πρώτη θέση, ο Dr De Silva είπε: «Ο Regé κέρδισε χάρη στο κλασικά όμορφο πρόσωπο και τα υπέροχα καστανά μάτια του. Έπιασε εύκολα την υψηλότερη βαθμολογία για την σωστή απόσταση των ματιών του, ενώ η τοποθέτησή τους σημείωσε επίσης υψηλή βαθμολογία. Τα τέλεια διαμορφωμένα χείλη του σημείωσαν επίσης υψηλή βαθμολογία και η μόνη κακή βαθμολογία που έλαβε ήταν για το πλάτος και το μήκος της μύτης του».

Την λίστα συμπληρώνει ο ποδοσφαιριστής της Dortmund, Jude Bellingham, o γνωστός από το Twillight ηθοποιός Robert Pattison, ο διάσημος για τον ρόλο του ως Captain American, Chris Evans, o George Clooney, o 35χρονος Henry Golding, πρωταγωνιστής της ρομαντικής κωμωδίας Crazy Rich Asians και τέλος ο Dwayne “The Rock” Johnson.

Να σας υπενθυμίσομε ότι πέρσι ο Dr De Silva, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου, ανακήρυξε την βρετανίδα ηθοποιό Jodie Comer, ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου με βαθμολογία 98,7%.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved