Η Maggie Wheeler «Friends», αντιδρά στα «σοκαριστικά» απομνημονεύματα του Matthew Perry

POP UP TEAM
/
31 Ιανουαρίου, 2023

Η σταρ των «Friends», Μάγκι Γουίλερ, διάβασε τα απομνημονεύματα του συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι και μοιράστηκε την εμπειρία της.

H ηθοποιός, που υποδύθηκε την Τζάνις , σύντροφο του Τσάντλερ Μπινγκ, του ήρωα που έπαιζε ο Μάθιου Πέρι, στην επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», τόνισε ότι ήταν πολύ «λυπηρό» και «δύσκολο» για εκείνη να διαβάσει το βιβλίο του.

Η Μάγκι Γουίλερ, μιλώντας στο Page Six, τόνισε πως ήταν δύσκολο για εκείνη να διαβάσει τα απομνημονεύματα του συμπρωταγωνιστή της «επειδή περιείχαν τόσο πολλές εκπληκτικές αποκαλύψεις σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους ο Μάθιου υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας μάχη με τους εθισμούς του».

Στο βιβλίο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», ο Πέρι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι παραλίγο να πεθάνει πριν από αρκετά χρόνια, σε ηλικία 49 ετών, όταν το παχύ του έντερο έσκασε από υπερβολική χρήση οπιοειδών.

Έμεινε δύο εβδομάδες, νοσηλεύτηκε για πέντε μήνες σε νοσοκομείο και έπρεπε να φέρει σάκο κολοστομίας για εννέα μήνες. Επίσης, ο 53χρονος σταρ αποκάλυψε ότι σ’ ένα σημείο έπαιρνε 55 χάπια Vicodin και ένα τέταρτο βότκας μόνο για να τα βγάλει πέρα μέσα στην ημέρα ενώ εκτίμησε ότι ξόδεψε περίπου 9 εκατ. δολάρια για να γίνει νηφάλιος.

«Νομίζω ότι έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει πραγματικά επιζήσει από το αδιανόητο», σημείωσε η Γουίλερ. «Και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν και είμαι τόσο χαρούμενη που είναι εδώ και νομίζω ότι είναι πολύ γενναίο που έγραψε ένα βιβλίο και μιλάει γι’ αυτό, βοηθάει πραγματικά πολλούς ανθρώπους» πρόσθεσε.

 

 

 http://youtu.be/nP1t53aZahw

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved