Η Gillian Anderson ζητά από τις γυναίκες να της στείλουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις

Copyright @Instagram gilliana
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Gillian Anderson κάλεσε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί της ανώνυμα στέλνοντας τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Η Gillian Anderson, η οποία υποδύεται τη σεξοθεραπεύτρια Jean Milburn στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Sex Education, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και εξήγησε ότι «ξεκινά μια μεγάλη εξερεύνηση για τις γυναίκες και το σεξ».

Καθισμένη σε μια μπορντό πολυθρόνα, η 54χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε χαλαρή καθώς ζήτησε από τις γυναίκες να της στείλουν τις «πιο προσωπικές τους επιθυμίες» για ένα βιβλίο που είπε ότι ετοιμάζει.

 

 

Η διάσημη ηθοποιός είπε: «Ως γυναίκες γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο, αλλά πολλοί από εμάς δεν μιλάμε για αυτό. Οι βαθύτεροι πιο οικείοι φόβοι και φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένοι μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί. Λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί σας. Ετοιμάζω ένα βιβλίο με τις ανώνυμες επιστολές σας προς εμένα. Ένα βιβλίο που εξερευνά πώς σκέφτονται οι γυναίκες για το σεξ, επειδή το σεξ αφορά τη γυναικεία φύση και τη μητρότητα, την απιστία και την εκμετάλλευση, τη συγκατάθεση και τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη και την ισότητα, την αγάπη και το μίσος, την ευχαρίστηση και τον πόνο».

Οι θεατές ρωτήθηκαν αν είχαν μια κρυφή φαντασίωση την οποία θα μοιράζονταν μόνο με αυτούς που «εμπιστεύονταν περισσότερο ή και με κανέναν». Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Από όπου κι αν προέρχεσαι, είτε είσαι 18 είτε είσαι 80 ετών, είτε κοιμάσαι με άντρες ή γυναίκες ή με non-binary άτομα ή με όλους ή με κανέναν. Θέλω να μάθω τις πιο προσωπικές σου επιθυμίες. Ας ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση μαζί και ας δημιουργήσουμε κάτι αποκαλυπτικό».

Στους συμμετέχοντες είπε ότι μπορούν να απευθύνουν τις επιστολές τους στην “Dear Gillian” και να τις στείλουν ανώνυμα μέσω κρυπτογραφησης στο Instagram της.
Η Gillian Anderson, η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1990 υποδυόμενη την πράκτορα Dana Scully στη σειρά The X-Files, έγραψε αυτή την εβδομάδα ένα άρθρο στην εφημερίδα The Guardian εξηγώντας το κίνητρο πίσω από το ασυνήθιστο αίτημά της.

Σε αυτό ανέφερε το βιβλίο της Nancy Friday, My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies, το οποίο λέει ότι «ήταν επαναστατικό, ακόμη και προκλητικό» και έγινε «απαιτούμενο ανάγνωσμα για όλους, ένα παγκόσμιο best seller πολλών εκατομμυρίων, ένα κλασικό». Αν και δημοσιεύτηκε το 1973, η Gillian Anderson είπε ότι διάβασε το βιβλίο μόλις το 2018 προετοιμάζοντας τον ρόλο της Milburn. «Η αφιλτράριστη και οδυνηρή ειλικρίνειά του με συγκλόνισε», είπε η Anderson.

Από τότε που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το Sex Education, η Gillian Anderson ρωτήθηκε πολές φορές για το αν οι γυναίκες προσπαθούν να της εκμυστηρευτούν τα σεξουαλικά μυστικά και τα προβλήματά τους. «Λοιπόν, δεν το κάνουν», είπε. «Αυτό είναι τελικά που μου έδωσε την ιδέα για ένα βιβλίο — έναν δικό μου Secret Garden για τον 21ο αιώνα, ας πούμε – που θα είναι αποκαλυπτικό και βαθύ και θα τους περιλαμβάνει όλους».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved