Emily Ratajkowski: Δεν είχα κουράγιο να φύγω από τον γάμο μου, ήμουν δυστυχισμένη

Copyright @Instagram emrata
POP UP TEAM
/
12 Μαρτίου, 2023

Εξομολόγηση για το πόσο δυσκολεύθηκε να βάλει ένα τέλος στον γάμο της, έκανε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, δηλώνοντας ότι ήταν πραγματικά δυστυχισμένη.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο παραγωγός Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ χώρισαν, έπειτα από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο.

«Δεν είχα το κουράγιο να φύγω για πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη», δήλωσε η Ραταϊκόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «Going Mental With Eileen Kelly». «Ήμουν περίπου 45 κιλά και μόλις είχα αποκτήσει ένα μωρό. Έγινα πραγματικά αδύνατη επειδή δεν ήμουν καλά».

«Προσπάθησα να πάρω αντικαταθλιπτικά», είπε, εξηγώντας πως «προσπαθούσα να κάνω τα πάντα για να γίνω ευτυχισμένη». «Ήμουν σίγουρη πως κάτι πήγαινε στραβά με εμένα. Αυτό που έμαθα, βγαίνοντας από εκείνη τη σχέση, είναι να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου», ανέφερε η ίδια.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αναφέρθηκε και στην πίεση της κοινωνίας, «από τη στιγμή που γεννιόμαστε», προκειμένου «να βρεις έναν σύντροφο που σε ολοκληρώνει και σε επιβεβαιώνει». Κάτι που τη δυσκόλεψε περισσότερο να χωρίσει. «Επιπλέον, μόλις είχα αποκτήσει ένα παιδί. Ήθελα πραγματικά να έχω οικογένεια, οπότε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εμένα να φύγω», σημείωσε.

Όσο για το πώς πήρε τελικά την απόφαση να πάρει διαζύγιο, είπε ότι αυτό έγινε όταν ξεπεράστηκε μία γραμμή. «Για εμένα, ήταν τόσο ξεκάθαρο και μετά έγινε ολοένα και πιο σαφές, κάτι που ήταν καλό», είπε, δίχως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved