H Sharon Stone τρολάρει τον εαυτό της ποζάροντας με πρησμένα χείλη για τα 65α γενέθλιά της

Copyright @Instagram sharonstone
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Μαρτίου, 2023

Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001 ανάγκασε την 65χρονη ηθοποιό να σταμάτησε τα μπότοξ όπως αποκάλυψε.

Η Sharon Stone κορόιδεψε τις κοσμητικές επεμβάσεις που συνηθίζονται τόσο πολύ στο Χόλιγουντ με ένα επικό μήνυμα γενεθλίων. Η πρωταγωνίστρια του Basic Instinct τρόλαρε τον εαυτό της και την ελίτ του Χόλιγουντ, καθώς πόζαρε με φουσκωμένα χείλη καθώς γιόρταζε τα τελευταία της γενέθλια την Παρασκευή.

Σε μια δημοσίευση στο Instagram στο τέλος της εβδομάδας, η σταρ του κινηματογράφου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τον εαυτό της να δείχνει χαρούμενη και χαλαρή στο κρεβάτι. Και ενώ πόζαρε με μια συλλογή από μπαλόνια, οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν κάτι άλλο που φαινόταν φουσκωμένο.

Μοιράζοντας τα στιγμιότυπά της, η Sharon Stone έγραψε τη λεζάντα: «Το έκανα. Επιτέλους. Για τα γενέθλιά μου».

 

 

stone

Όποιος κοίταζε τις εικόνες δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το γεγονός ότι φορούσε ένα ζευγάρι φουσκωμένα και κόκκινα χείλη. Οι θαυμαστές έσπευσαν να συγχαρούν τη Sharon Stone για τα γενέθλιά της – και επίσης να αστειευτούν με το χιούμορ της. Ένας follower σχολίασε την ανάρτησή της γράφοντας: «Χρόνια πολλά!! Γι’ αυτό σε αγαπάμε!!!» Ενώ ένας άλλος έγραψε κοροϊδευτικά: «Τόσο φυσικό. Τόσο φρέσκο». Η Sharon μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από ένα εντυπωσιακό μπουκέτο λουλουδιών.

 

Η ηθοποιός έχει μιλήσει για τις αισθητικές επεμβάσεις στο παρελθόν – εξηγώντας σε μία συνέντευξή της ότι σταμάτησε να χρησιμοποιεί μπότοξ όταν έπαθε εγκεφαλικό. Η ίδια είπε στο Vogue Arabia πέρυσι: «Υπήρχαν περίοδοι όταν ήμουν πολύ διάσημη και έκανα μπότοξ και filler και άλλες επεμβάσεις και μετά έπαθα αυτό το τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο και μια εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών και αναγκάστηκα να ξανακάνω πάνω από 300 επεμβάσεις μπότοξ για να κάνω τη μία πλευρά του προσώπου μου να επανέλθει». Συνέχισε εξηγώντας ότι η εμπειρία την έκανε να συνδέσει το μπότοξ με «κάποιο είδος τεράστιας, οδυνηρής νευρολογικής ανάγκης» και δεν μπορούσε να το δει πλέον ως «μια χαριτωμένη πολυτέλεια».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved