Σε ψυχιατρική κλινική η Amanda Bynes μετά από ψυχωτικό επεισόδιο

Copyright @Instagram rlamandabynes
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
22 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Βρέθηκε να κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους του Λος Άντζελες

Η Amanda Bynes έχει τεθεί σε ψυχιατρική κράτηση αφού βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους γυμνή και αποπροσανατολισμένη σύμφωνα με το TMZ.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας λέει ότι η Bynes εθεάθη να περπατά κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες νωρίς το πρωί της Κυριακής χωρίς ρούχα. Στην συνέχεια σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για βοήθεια, λέγοντας στον οδηγό ότι μόλις της είχε συμβεί ένα ψυχωτικό επεισόδιο. Η ίδια η Amanda κάλεσε τότε το 911.

Πηγές μέσα από την αστυνομία είπαν ότι η Bynes μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου μια ομάδα ψυχολόγων διαπίστωσε ότι έπρεπε να τεθεί σε ψυχιατρικό έλεγχο. Σύμφωνα με τον Κώδικα Πρόνοιας της Καλιφόρνια, επιτρέπεται σε έναν ενήλικα που βιώνει ψυχολογικό επεισόδιο να κρατείται παρά την θέλησή του για 72ωρη ψυχιατρική νοσηλεία, όταν διαπιστώνεται ότι αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους ή τον εαυτό του.

Ευτυχώς, η Bynes δεν φαίνεται να τραυματίστηκε καθόλου κατά τη διάρκεια του περιστατικού, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα δεδομένης της περιοχής όπου βρέθηκε. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και πιθανότατα θα παραμείνει για αρκετές ημέρες.

http://www.youtube.com/watch?v=jf67WlthWXk

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved