Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης η Taylor Swift με τον Joe Alwyn

©Creative Commons Attribution
POP UP TEAM
/
10 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift χώρισε με τον σύντροφό της Joe Alwyn μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει ανεπίσημα εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες χώρισαν επίσημα, όπως επιβεβαίωσε στα διεθνή ΜΜΕ κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού.

Η ίδια πηγή, υποστήριξε ότι ο χωρισμός ήταν «βελούδινος». Taylor Swift και Joe Alwyn αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι και να συνεχίσουν τις επαφές τους, δίχως, ωστόσο, να υπάρχει, πλέον, τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Η Swift ξεκίνησε να βγαίνει με τον Βρετανό ηθοποιό Alwyn, στα τέλη του 2016. Αρκετά από τα τραγούδια του άλμπουμ της Swift, «Reputation», ήταν εμπνευσμένα από τη σχέση του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των “Gorgeous”, “Call It What You Want” και “Delicate”.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, οι δυο τους άρχισαν να συνεργάζονται μαζί στη μουσική: ο Alwyn κατέληξε ως συμπαραγωγός σε επτά κομμάτια στο άλμπουμ, «Folklore» καθώς συνέγραψε το “Exile” με το όνομα William Bowery. Ο Alwyn έλαβε αργότερα ένα Grammy όταν το «Folklore» κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία Grammy 2021.

Ο Alwyn συνέβαλε επίσης στα τραγούδια που εμφανίζονται στα άλμπουμ της Swift, «Evermore» (“Champagne Problems”, “Coney Island,” Evermore”) και στο άλμπουμ του 2022, «Midnights» (“Sweet Nothing). Επιπλέον, το ξεχωριστό σινγκλ του Midnights “Lavender Haze” είναι εν μέρει εμπνευσμένο από τη σχέση τους.

http://www.youtube.com/watch?v=h8DLofLM7No

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved