Ο Timothée Chalamet και η Kylie Jenner βγαίνουν ραντεβού

©CreativeCommonsAttribution
POP UP TEAM
/
18 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight , ο Timothée Chalamet και η Kylie Jenner  —που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη δημόσια μαζί— βρίσκονται ακόμα στα πρώτα στάδια μιας σχέσης. «Κρατούν τα πράγματα χαλαρά σε αυτό το σημείο. Δεν είναι σοβαρό, αλλά η Kylie απολαμβάνει να κάνει παρέα με τον Timothée και να βλέπει προς τα πού πάει αυτή η σχέση», είπε μια πηγή.

Το ζευγάρι έρχεται αφότου η Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ, ο επί χρόνια φίλος της και πατέρας των δύο παιδιών της, επιβεβαίωσαν ότι ήταν σε «διάλειμμα». «Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για εκείνη γιατί αισθάνεται πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις της», είπε η πηγή σχετικά με το ειδύλλιο Jenner-Chalamet.

“Είναι νέο και συναρπαστικό για την Kylie και διασκεδάζει πολύ.”

Αρχικά το ζευγάρι φαίνεται να μην ταιριάζει πάρα πολύ. Ο Chalamet συνεργάζεται με διάσημους σκηνοθέτες όπως ο Luca Guadagnino , πρωταγωνιστεί σε έπη επιστημονικής φαντασίας και του εμπιστεύονται μουσικούς θρύλους σε βιογραφικές ταινίες, και η Jenner προέρχεται από μια οικογένεια που αξιοποιεί ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς.

Όταν το κοιτάξεις πραγματικά, ωστόσο, δεν είναι και τόσο διαφορετικοί: ο Chalamet, 27, έγινε μιμίδιο με τη ειλικρινή του δήλωση ότι «η κοινωνική κατάρρευση είναι στον αέρα» και η Jenner, 25 ετών, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να εμπνεύσει 50.000 ανθρώπους να εγγραφούν για να ψηφίσουν στις εκλογές του 2020. Ίσως και να τα καταφέρουν τελικά!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved