Ο Chris Evans και η απόρριψη που έχει λάβει

©Instagram/Chris McAndrew
POP UP TEAM
/
20 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Chris Evans έχει βιώσει την απόρριψη όπως αποκαλύπτει στο νέο τεύχος τους αμερικανικού περιοδικού «People». Στην ερώτηση εάν έχει βιώσει ποτέ το «ghosting», ο ηθοποιός ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. «Νιώθω ότι έχω βιώσει κάτι πολύ χειρότερο», είπε. «Πιστεύω ότι θα προτιμούσα να βίωνα το “ghosting” γιατί μπορείς να φτιάξεις όποια ιστορία θέλεις. Εγώ αντιμετώπισα την σταδιακή αραίωση των απαντήσεων σε μηνύματα και απλά ξέρεις ότι το άτομο σε κάνει στην άκρη».

Πώς τα κατάφερε λοιπόν; «Λες στον εαυτό σου μια ιστορία, ότι πρέπει να κάνεις οτιδήποτε για να τα βγάλεις πέρα», είπε.

 

Όσο για το τι εκτιμά σε μια σχέση: «Ευαλωτότητα και ταπεινότητα», είπε στο «People». «Δεν μου αρέσει να μαλώνω, δεν μου αρέσει να υψώνω τη φωνή μου ή οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης. Νομίζω ότι οι δηλώσεις αγάπης είναι υπέροχες, αγαπώ την αγάπη… Μου αρέσει να είμαι συναισθηματικός, κλαίω πολύ εύκολα. Μ’ ένα καλό τραγούδι, ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα, ναι, τα συναισθήματά μου φουντώνουν», πρόσθεσε.

Πιστεύει, επίσης, ότι είναι «πολύ καλύτερος» σύντροφος τώρα από ότι όταν ήταν νεότερος. «Ξοδεύεις πολύ χρόνο μαθαίνοντας τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Όλοι έχουμε μοτίβα, σταθερές ή πράγματα προσωρινά στο μυαλό μας ή που μπορούν να  επαναληφθούν, έτσι κατάφερα πραγματικά να προσδιορίσω πού χρειάζομαι βελτίωση και τι πρέπει να κάνω».

«Βλέπω επίσης πραγματικά την αξία και τη δύναμη πίσω από το να λες “συγγνώμη”», συνέχισε. «Αν είσαι σε θέση σε αυτές τις ευάλωτες στιγμές να παραμείνεις ήρεμος και να ακούς, νομίζω ότι αυτό ανοίγει μια πόρτα με πολύ υγιή τρόπο».

 

Και παρόλο που είπε ότι το να έχει σύζυγο και οικογένεια είναι «απολύτως κάτι που θέλω», ήταν απρόθυμος να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. «Μερικά πράγματα θέλεις να τα κρατήσεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά σου και τους φίλους σου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved