Το lockscreen της Jenna Ortega με θέμα την «Wednesday»

©Instagram/jennaortega
BETH TSALIKI
/
16 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η οθόνη του κινητού της Jenna Ortega έχει μια φωτογραφία της συμπρωταγωνίστριάς της  Emma Myers, από την δημοφιλή σειρά, «Wednesday», όπως αποκαλύφθηκε στο Met Gala και οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix μοιράζονται τη χαρά τους στο διαδίκτυο.

Η είδηση ​​προέκυψε νωρίτερα αυτό το μήνα στο Met Gala, όταν ένα βίντεο με τον Ορτέγκα να περπατά στο κόκκινο χαλί έγινε viral στο TikTok. Στο σύντομο βίντεο, η ανερχόμενη ηθοποιός φαίνεται να κρατά το smartphone της καθώς χαιρετά τους θαυμαστές στο ετήσιο πάρτι μόδας. Στο Eagle-eyed TikTok-ers σχολίασαν ότι η εικόνα φόντου του τηλεφώνου της, δείχνει την Emma Myers που υποδύεται την πολύχρωμη και χαρούμενη λυκάνθρωπο, Enid Sinclair, συγκάτοικο της Wednesday Addams στη σειρά του Netflix. 

@bestfavsever Jenna Ortega was looking at me at first and i forgot to film ?!? thanks to my friend who filmed it all !! #jennaortega #jennaortegaedit #met #metgala2023 #nyc #newyorkcity #jennaortegametgala ♬ original sound – thali

 

«Η Emma και η Jenna είναι οι απόλυτες κολλητές. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να έχεις την κολλητή σου στην οθόνη κλειδώματος!» είπε ένα άτομο στα σχόλια.

;Άλλος φαν της σειράς έγραψε, «Best friends goals».

«Χρειάζομαι μια φιλία όπως εκείνη της Έμμα με την Τζένα», πρόσθεσε κάποιος άλλος στο Twitter.

Η Ortega έχει μιλήσει πολλές φορές για την συμπρωταγωνίστριά της Myers και τη φιλία τους κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, περιγράφοντάς την ως « μια καταπληκτική συνάδελφο».

«Γελάμε πολύ οι δυο μας», είχε πει.

«Είμαστε ακόμα πολύ καλές φίλες και έχουμε μια υπέροχη σχέση στην πραγματική ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί».

Οι πιο ένθερμοι θαυμαστές της σειράς, «Wednesday» μοιράζονται θεωρίες για ένα ειδύλλιο μεταξύ της Wednesday και της Enid, με την ονομασία «Wenclair».

Τόσο ο Ortega όσο και ο Myers έχουν υποστηρίξει τις φήμες.

Η Ortega επιβεβαίωσε την υποστήριξή της σε μια εκδήλωση πέρυσι, σύμφωνα με το Netflix Life, λέγοντας: «Σε έναν τέλειο κόσμο, [η Wednesday και η Enid] θα ήταν κάτι».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved