O Ben Affleck εθεάθη μαζί με την πρώην του Jeniffer Garner

©Gage Skidmore/Vimeo: collidervideo
BETH TSALIKI
/
22 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner εθεάθησαν να κάνουν βόλτα στο Λος Άντζελες. Αυτό εντείνει όλο και πιο πολύ τις φήμες που θέλουν των ηθοποιό στα χωρίσματα με την Jennifer Lopez. 

Η εφήμερίδα «The Sun» αποκάλυψε πρόσφατα πληροφορίες από κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού, το οποίο αναφέρει πως ο Ben Affleck φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση της Lopez ως “ντίβα”, και αυτή η συμπεριφορά υποτίθεται ότι ήταν ο κύριος λόγος για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.

 

Παρότι η Lopez και ο Ben Affleck αρνούνται μέσω των εκπροσώπων τους ότι υπάρχουν προβλήματα στον γάμο τους, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους έχουν καταγραφεί τόσο σε βίντεο όσο και σε φωτογραφίες.

Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν με ακρίβεια τον λόγο πίσω από αυτές τις διαφωνίες.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter σχολίασαν κάτω από τις φωτογραφίες του Ben Affleck με τη Jennifer Garner πως φαίνεται να συνομιλούν με πολύ καλή διάθεση.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ λογικό να συναντιούνται λόγω των παιδιών τους, κυρίως σε περιβάλλοντα όπως το σχολείο.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της εφημερίδας “The Sun”, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έχει “κουραστεί” από την Λατίνα τραγουδίστρια, την σύζυγό του. Ωστόσο, αυτό μπορεί απλά να αντιπροσωπεύει τις συνήθεις καυγάδες ενός παντρεμένου ζεύγους.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved