Η Emily Ratajkowski με τον νέο της μαγιό

©Instagram/emrata
POP UP TEAM
/
24 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Emily Ratajkowski έφερε «καλοκαιρινές θερμοκρασίες» με το νέο της μαγιό από την εταιρεία Inamorata.

To μοντέλο που είδαμε να φιλιέται με τον Harry Styles μετά το διαζύγιό της με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard το 2022, ποζάρει με αισθησιασμό σε παραλία με λευκή άμμο την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η Emily Ratajkowski

Τον Σεπτέμβριο η Emily είχε καταθέσει επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της εν μέσω ισχυρισμών ότι την απατούσε. Μια πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό στο «People» τον Ιούλιο. «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Em. Τα πάει καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά», ανέφερε ο άνθρωπος που μίλησε στο περιοδικό.

Τον Οκτώβριο του 2020, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περίμενε το πρώτο του παιδί, αλλά η Emily δήλωσε ότι ήταν «κάτι που μια γυναίκα κάνει μόνη της, μέσα στο σώμα της, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που μπορεί να έχει».

Η Emily Ratajkowski

«Παρά το γεγονός ότι έχω έναν αγαπημένο σύντροφο και πολλές φίλες έτοιμες να μοιραστούν τις σκληρές λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης τους, είμαι τελικά μόνη μου με το σώμα μου σε αυτή την εμπειρία.

Ο σύζυγός μου δεν έχει κανένα σωματικό σύμπτωμα στη “δική μας” εγκυμοσύνη. Άλλη μια υπενθύμιση του πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η εμπειρία της ζωής μιας γυναίκας και ενός άνδρα», πρόσθεσε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved