Jennifer Lopez-Ben Affleck: Αγκαλιές και φιλιά στην πρεμιέρα της ταινίας «The Flash»

POP UP TEAM
/
13 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αγκαλιές και φιλιά αντάλλαξαν μεταξύ τους JLo και Ben Affleck στην πρεμιέρα της ταινίας «The Flash», στο Ovation Hollywood στο Los Angeles.

Μετά τις φήμες περί χωρισμού, πλέον αποδεικνύουν ότι είναι στα καλύτερά τους.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck

Η σταρ του «Mother» εντυπωσίασε με ένα πλούσιο δίχρωμο φόρεμα με φερμουάρ, το οποίο άφησε μισάνοιχτο, αποκαλύπτοντας το πλούσιο ντεκολτέ της. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Ο Μπεν Άφλεκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Batman στη νέα ταινία, στην οποία συμμετέχει, επίσης, ο Ezra Miller, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από νομικά ζητήματα.

http://www.youtube.com/watch?v=FyRjNmUjPyw&ab_channel=DynamicFeed

Το ζευγάρι φάνηκε να διασκεδάζει στο κόκκινο χαλί, καθώς συνέχισε να δείχνει ο ένας στον άλλον τρυφερότητα καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Η Λόπεζ μπήκε στο Instagram το Σαββατοκύριακο για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, καθώς η ταινία της «The Mother» παρέμεινε στην πρώτη θέση παγκοσμίως στο Netflix για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

 Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck

 Και στο επόμενο πρότζεκτ τους θα δουλέψουν μαζί, καθώς εκείνη θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Unstoppable», στην οποία ο Άφλεκ είναι παραγωγός.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved