Η Taylor Swift απέρριψε πρόσκληση να συμμετάσχει στο podcast της Meghan Markle

©Instagram/taylorswift
POP UP TEAM
/
26 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Τέιλορ Σουίφτ φέρεται να αρνήθηκε να συμμετάσχει στο podcast «Archetypes» της Μέγκαν Μαρκλ στο Spotify, παρά το γεγονός ότι έλαβε «προσωπική επιστολή» από τη δούκισσα του Σάσσεξ.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το Spotify τερμάτισε τη συμφωνία με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Αφού παραιτήθηκαν από τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν πολλές συμφωνίες δημιουργίας περιεχομένου με κολοσσούς της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης της σουηδικής εταιρείας αναπαραγωγής μουσικής και του Netflix.

Το τριετές συμβόλαιό τους με το Spotify, που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2020, ήταν ύψους 15,7 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Επικαλούμενη μυημένους που γνωρίζουν το θέμα, η Wall Street Journal ανέφερε στις 15 Ιουνίου ότι η εταιρεία παραγωγής του δούκα και της δούκισσας Archewell Audio απέτυχε να εκπληρώσει τα «απαιτούμενα κριτήρια παραγωγικότητας» για να δικαιολογηθεί η αμοιβή.

Η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να έστειλε προσωπική επιστολή στην τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ ζητώντας της να συμμετάσχει στην εκπομπή, στην οποία φιλοξενήθηκαν η Μαράια Κάρεϊ, η Σερίνα Γουίλιαμς και η Πάρις Χίλτον.

Ωστόσο, η Σουίφτ απέρριψε την πρόσκληση μέσω αντιπροσώπου.

Την περασμένη εβδομάδα, η δημοσιογράφος του Bloomberg, Άσλεϊ Κάρμαν μίλησε επίσης με «πρόσωπα που γνωρίζουν την κατάσταση» για τις ιδέες που είχε ο πρίγκιπας Χάρι για ένα podcast.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι πρότεινε συνεντεύξεις με «αμφιλεγόμενους καλεσμένους», συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ με θέματα την παιδική τους ηλικία και το πώς τους διαμόρφωσε ως ενήλικες.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved