Ο Jon Hamm παντρεύτηκε την Anna Osceola εκεί που γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του «Mad Men»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
29 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jon Hamm παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του, από την βραβευμένη σειρά «Mad Men», Anna Osceola αυτό το Σαββατοκύριακο στην τοποθεσία όπου γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο. Τα γυρίσματα είχαν γίνει το 2015.

Τον Μάρτιο, εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο Hamm και η Osceola είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ είχαν ρομαντική σχέση από το 2020 και πιστεύεται ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε στα γυρίσματα της έβδομης και τελευταίας σεζόν της σειράς.

 

mad men1

 

Η Osceola υποδύθηκε την Clementine στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η οποία εργάζεται σε ένα απομακρυσμένο κέντρο ευεξίας, το οποίο ο Don Draper (Hamm) επισκέπτεται για ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης.

Στο επεισόδιο, με τίτλο «Person To Person», ο Don βρίσκεται στα πρόθυρα αυτού που φαίνεται να είναι ένα πνευματικό διάλειμμα από την πίεση και το στρες της δουλειάς του και της προσωπικής του ζωής, προτού φωτισθεί ενώ διαλογίζεται στην κορυφή ενός λόφου.

Το Σάββατο, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Anderson Canyon στο Big Sur – την ίδια τοποθεσία στην Καλιφόρνια όπου έγιναν τα γυρίσματα, σύμφωνα με το TMZ. Ο συμπρωταγωνιστής του Hamm, John Slattery, ο οποίος έπαιξε τον Roger Sterling στη βραβευμένη με Emmy σειρά, φέρεται να ήταν παρόν, μαζί με τους καλεσμένους Larry David και Tina Fey.

 

mad men2

 

Από τότε που ολοκληρώθηκε η σειρά, ο Hamm και η Osceola πρωταγωνίστησαν μαζί στην αστυνομική κωμωδία του 2022, «Confess, Fletch» μαζί με τη Marcia Gay Harden και τον Kyle MacLachlan.

Ο Hamm μίλησε για τη σχέση του με την Osceola κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Howard Stern Show» πέρυσι, όπου είπε ότι μπορούσε να δει τον εαυτό του να παντρεύεται. «Είμαι σε μια σχέση αυτή τη στιγμή και είμαι άνετα», είπε ο Hamm. «Είναι ωραίο το συναίσθημα να φροντίζεις κάποιον άλλο και να σε φροντίζουν».

Ο Hamm επιλέχτηκε πέρυσι για την πέμπτη σεζόν του Fargo, μαζί με τους Juno Temple και Jennifer Jason Leigh. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς «The Morning Show» της Apple TV. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης στο «Top Gun: Maverick», όπου έπαιξε τον Αντιναύαρχο Beau «Cyclone» Simpson δίπλα στον Tom Cruise.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7n6Mays-vQg

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved