H Julia Roberts γιορτάζει 21 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

POP UP TEAM
/
5 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Julia Roberts δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της, Danny Moder, για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. «21», έγραψε η ηθοποιός του «Pretty Woman», προσθέτοντας τα hashtags «#truelove, #heckyeah και #fromhereonout».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2000. Εκείνη την εποχή, ο Moder ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, τη Vera Steimberg, αλλά αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, παντρεύτηκε με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό στις 4 Ιουλίου του 2002.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «CBS This Morning» είχε μιλήσει για την οικογένειά της.

«Όταν δεν εργάζομαι, το να είμαι νοικοκυρά είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης. Δεν είναι ουράνια τόξα και γατάκια κάθε μέρα, αλλά μου φέρνει πολλή χαρά. Η ζωή που έχω φτιάξει με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μας είναι ό,τι καλύτερο. Αισθάνομαι υπέροχα όταν γυρίζω σπίτι στο τέλος της ημέρας και με περιμένει αυτή η… αγκαλιά».

 

Πηγή skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved