35 χρόνια γάμου έκλεισαν ο Μάικλ Τζ. Φοξ και η σύζυγός του Τρέισι Πόλαν

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
17 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Με τον πιο τρυφερό τρόπο ο διάσημος ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ (Michael J. Fox) ευχήθηκε στη σύζυγό του, Τρέισι Πόλαν (Tracy Pollan), επίσης ηθοποιό, για την επέτειο των 35 χρόνων γάμου.

«35 χρόνια γέλιου, να σε ζω, να σε ακούω και να σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ για όλα αυτά. Για πάντα δικός σου», έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Ο Φοξ, που διαγνώστηκε με την ασθένεια του Πάρκινσον, σε ηλικία 29 ετών το 1991 και δημοσιοποίησε το πρόβλημα το 1998, γνώρισε την Πόλαν το καλοκαίρι του 1985 στο «Family Ties». Ξανασυναντήθηκαν το 1987 και ένα χρόνο αργότερα στις 16 Ιουλίου παντρεύτηκαν στο Άρλινγκτον του Βερμόντ.

«Κάθε μέρα έχουμε κάτι, με το οποίο γελάμε για περίπου δυο ωραία λεπτά», είχε δηλώσει το 2020 ο σταρ στο People αναφερόμενος στη σχέση του με την σύζυγό του η οποία τον στηρίζει απόλυτα στον αγώνα του με την νόσο. «Νιώθω σύζυγος, πατέρας και φίλος πρώτα, και μετά σαν κάποιος που έχει Πάρκινσον», είχε αναφέρει.

Η Πόλαν με τη σειρά της μοιράστηκε μία φωτογραφία από το παρελθόν, σε στιγμές διακοπών, και ευχήθηκε στο διάσημο σύζυγό της. «35 χρόνια!!! Ευτυχισμένη επέτειο, αγάπη μου. Στην υγειά μας για πολλές ακόμη εκπληκτικές περιπέτειες μαζί. Δεν θα μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο».

 

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved