Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη προκάλεσαν αρνητικά σχόλια

©Instagram/ desp1navandi
POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Παρόλο που στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν δείξει ότι είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι, αυτή τη φορά η ανάρτηση φωτογραφιών από τις διακοπές τους τη στιγμή που η χώρα πλήττεται από πυρκαγιές και το έργο των πυροσβεστών και των εθελοντών είναι υπεράνθρωπο, φαίνεται να είναι άστοχη και αυτό είναι που προκάλεσαι πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

«Λίγο περιεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φώτο», έγραψε ένα άτομο.

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και………», σχολίασε ένας άλλος.

«Η χώρα σας καίγεται …και εσείς τραμπάλα» είπε ένας τρίτος.

«Στην κοσμάρα σας γενικότερα…Τι να πεις» σχολίασε ένας άλλος λογαριασμός, με ένα άλλον ακόλουθο να σημειώνει: «Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του και σεις προκαλείτε …κρίμα αλλα όπως σας ανέβασε έτσι θα σας κατεβάσει».

«Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιο γιοκ» τόνισε ένα άτομο στα σχόλια.

«Δεν είναι μια συνηθισμενη ημέρα όπως όλες οι άλλες…τι να πω…λίγο ευσυνειδησία και σκεπτικισμός για όλα αυτά τα καμμενα απομεινάρια κυριολεκτικά και μεταφορικά στις ψυχές αυτών των άτυχων ανθρώπων ..δεν έχουν που να ξαποστασουν το ταλαίπωρο κορμί τους και εσείς ανεβαζετε φωτός από πολυτελή 5αστερα..»

«Ο κόσμος καίγεται και η Βανδή όλη μέρα κάθε μέρα μας ζαλίζει με την καλοπέραση της.Τόση πολύ μεγάλη ανάγκη να μας δείξεις ότι είσαι ευτυχισμένη; Αν και η αλήθεια είναι από ψυχολογικές έρευνες όσοι είναι πραγματικά ευτυχισμένοι δεν ψάχνουν επιβεβαίωση στα social»

«Τη δεδομένη στιγμή κάπου ώπα Δεσποινάκι… καίγεται ο κόσμος..»

«Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενιζουν».

Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί followers της τραγουδίστριας που σπεύδουν να την υπερασπιστούν, γράφοντας σχόλια όπως:

«Ολο μαυριλα γυρω μας…..τι να κανουμε κυρια μου…..η ζωη προχωρα!!!»

«Ζήστο Δεσποινάκι! Ζήσε το όπως θες εσύ για σένα και για το σύντροφό σου σε όλους τους υπόλοιπους δεν μας πέφτει λόγος!!»

«Ζηλεύετε και την κρίνετε!»

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved