Ο Jamie Foxx σχετικά με την υγεία του: «Πήγα στην κόλαση και γύρισα»

©Instagram/ iamjamiefoxx
POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jamie Foxx μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία του σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 55χρονος ηθοποιός, συναισθηματικά φορτισμένος, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τις προσευχές τους καθώς ακόμη βρίσκεται στον δρόμο της ανάρρωσης.

«Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πώς με επανέφερε», είπε για την υποστήριξη των θαυμαστών του. «Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ».

Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι γνωρίζει ότι ο κόσμος περίμενε ενημέρωση για την κατάστασή του, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή», είπε. 

Και συνέχισε: «Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωληνάκια, γιατί κι εγώ δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω». 

Ο ηθοποιός επισήμανε ότι η αδελφή του, Deidra Dixon, και η κόρη του, Corinne, του έσωσαν τη ζωή και ευχαρίστησε τον Θεό και τους σπουδαίους ιατρούς, που τον περιέθαλψαν.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο και όλοι ξέρετε ότι με προστάτευσαν και δεν άφησαν να βγει τίποτα προς τα έξω. Και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές», είπε με νόημα ο ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Τώρα, ξέρετε, με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι άνθρωποι λένε τι έχω. Κάποιοι είπαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, τα μάτια μου είναι μια χαρά. Είπαν, επίσης, ότι είμαι παράλυτος. Δεν είμαι…».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved