Η πρώτη ανάρτηση της Μπρίτνει Σπίαρς μετά τον χωρισμό

©Instagram/ britneyspears
POP UP TEAM
/
21 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

H Μπρίτνει Σπίαρς μίλησε μέσω των social media για το πώς αισθάνεται, για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι χωρίζει οριστικά, καθώς την Τετάρτη ο επί 14 μήνες σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Διαβάστε σχετικά: Χωρίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο άντρας της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ζητά λεφτά για να μη μιλήσει…

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό, (το τρίτο διαζύγιο για την 41χρονη σταρ) η Σπίαρς χορεύει με μία αποκαλυπτική εμφάνιση και κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση στην λεζάντα.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό, (το τρίτο διαζύγιο για την 41χρονη σταρ) η Σπίαρς χορεύει με μία αποκαλυπτική εμφάνιση και κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση στην λεζάντα.

 

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολύς καιρός για να είσαι με κάποιον οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, επειδή ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιον τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου, από φίλους και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά, σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!» έγραψε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved