Ιστιοπλοΐα για καλό σκοπό έκανε πριν από λίγες μέρες η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν η γλώσσα της πριγκίπισσας Σάρλοτ και τα γυμνασμένα πόδια της μαμάς της. Συγκεκριμένα το γαλαζοαίματο ζευγάρι συμμετείχε στο King’s Cup, όπου οι δυο τους έπαιξαν αντίπαλοι ως ιστιοπλόοι, με την Κέιτ να έρχεται τελευταία.

Μαζί τους ήταν και τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τα πριγκιπόπουλα Τζορτζ και Σάρλοτ με την τελευταία να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της με την απίστευτη γκριμάτσα που έκανε στον κόσμο. Κάποια στιγμή, η Κέιτ ζήτησε από τη μικρή να χαιρετήσει τον κόσμο, εκείνη όμως προτίμησε να τους βγάλει τη γλώσσα, κάτι που συνηθίζει από μικρή.

upl5d5140e8e41f1

 upl5d5140bd79e5b

Ωστόσο, εκτός από τη γλώσσα της μικρής Σάρλοτ, ήταν τα απίστευτα γυμνασμένα πόδια της Κέιτ που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Στα 38 της και μετά από τρεις γέννες, η δούκισσα έχει κορμί αθλήτριας. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο αφού γυμνάζεται από μικρή και συστηματικά.

 upl5d513f88962ca

Είναι γνωστό, πως η Κέιτ Μίντλετον, λατρεύει τις εξωτερικές δραστηριότητες. Μάλιστα, άνοιξε και τον δικό της κήπο πριν από λίγο καιρό, με σκοπό να ενθαρρύνει τον κόσμο να βγαίνει έξω και να κάνει δραστηριότητες. Ωστόσο, δεν αρκείται μόνο σε αυτό για να κρατιέται σε φόρμα.

Ακολουθεί φυσικά πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Μία λοιπόν από τις ασκήσεις που κάνει για να διατηρεί τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς, είναι η λεγόμενη «σανίδα».

Η «σανίδα» είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στατικές ασκήσεις διαχείρισης σωματικού βάρους, ενώ δεν χρειάζεται εξοπλισμό. Μέσω αυτής, μπορείτε να εξαφανίσετε το λίπος της κοιλιάς, να γυμνάσετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μύες της πλάτης και να τεντώσετε αυτούς των γλουτών, των χεριών και των ποδιών. Στην ουσία, αυτή η άσκηση μοιάζει με τις κάμψεις, εκτός από το γεγονός ότι εδώ δεν περιλαμβάνεται η κίνηση του σώματος.

Για σωστά αποτελέσματα, όσοι την κάνουν, πρέπει να παραμείνουν σε αυτή τη στάση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η στάση γίνεται πιο επίπονη όσο περνά η ώρα.

Φωτογραφίες: Reuters


TAGS : Lifestyle Celebs