Η σέξι Jennifer Lopez ποζάρει με τα εσώρουχά της

©Instagram/ jlo
POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η 54χρονη Jennifer Lopez είναι σέξι και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά πόζαρε με εσώρουχα για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας και για μία ακόμη φορά αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Η σέξι Jennifer Lopez

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός φωτογραφήθηκε μόνο με ένα δαντελωτό ασπρόμαυρο σετ εσωρούχων αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς.

Η σέξι Jennifer Lopez

«Όταν κάνεις το σωστό… τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τα στιγμιότυπα. Πριν από λίγες ημέρες η Jennifer Lopez δημοσίευσε ένα τρυφερό αφιέρωμα στον σύζυγό της, Ben Affleck, στα τέλη Αυγούστου, για τα γενέθλιά του. Το ζευγάρι γιόρτασε, επίσης, τον ένα χρόνο γάμου του τον περασμένο Ιούλιο.

Μια πηγή δήλωσε μάλιστα στο «People» ότι ο πρωταγωνιστής του Justice League «είναι ευτυχισμένος, τώρα που είναι παντρεμένος με τη σέξι ντίβα του ‘’Marry Me’’. Όλα πάνε καλά στη ζωή του».

Η σέξι Jennifer Lopez

Η διάσημη τραγουδίστρια και σύζυγος του Ben Affleck επιδεικνύει συνεχώς την απίστευτη σιλουέτα της στη σελίδα της στο Instagram, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα τυχαίο, περιστασιακό στιγμιότυπο αντί για μια συνεργασία μόδας. Την περασμένη εβδομάδα, η Jennifer σχεδόν «έριξε» το διαδίκτυο όταν μοιράστηκε μια selfie χωρίς μακιγιάζ στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα δαντελωτό πράσινο νεγκλιζέ.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved