Ο Al Pacino και η Noor Alfallah χώρισαν τρεις μήνες μετά τη γέννηση του μωρού τους

©Twitter/@worldnewstweet_
POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Χώρισαν Al Pacino και Noor Alfallah και η ίδια κατέθεσε αίτηση για την επιμέλεια του τριών μηνών γιου τους. Η 29χρονη Alfallah κατέθεσε νομικά έγγραφα στο Λος Άντζελες, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του βρέφους, προσθέτοντας ότι θέλει ο 83χρονος ηθοποιός να επισκέπτεται το μωρό, σύμφωνα με τη «Daily Mail».

Ο Pacino και η Alfallah είχαν συνδεθεί ερωτικά από τον Απρίλιο του 2022 και καλωσόρισαν τον γιο τους στις 6 Ιουνίου στο νοσοκομείο Cedar’s Sinai, στο Λος Άντζελες. Ο πρωταγωνιστής του «Scarface» είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών. Η είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε τον ίδιο μήνα, που ο συνάδελφός του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με τη φίλη του Tiffany Chen.

Η Alfallah είπε στο δικαστήριο ότι ήταν πρόθυμη να δεχτεί κοινή επιμέλεια με τον βετεράνο σταρ του κινηματογράφου για τον μικρό τους γιο, γεγονός που θα του έδινε λόγο σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη θρησκεία, την ιατρική περίθαλψη κ.ά. Η ίδια προσκόμισε στο δικαστήριο ένα έγγραφο με τίτλο «εθελοντική δήλωση γονικής μέριμνας», το οποίο υπέγραψαν τόσο η ίδια όσο και ο Pacino, έξι ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Το έγγραφο, το οποίο υπέγραψε ένας τρίτος μάρτυρας, αναγνώριζε την πατρότητα του ηθοποιού για το παιδί. Η Alfallah στα νομικά έγγραφα ανέφερε ότι συνέλαβε το παιδί στην Καλιφόρνια μετά από σεξουαλική επαφή με τον ηθοποιό. Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού ζητά στα δικαστικά έγγραφα να πληρώσει ο ηθοποιός τα έξοδα του δικηγόρου της ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι «πυροδότησε» για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Απρίλιο του 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 29χρονη σύντροφος του Al Pacino είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με τον Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε πηγή στο «Page Six» τον Απρίλιο του 2022, προσθέτοντας ότι η Noor Alfallah «βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους και μεγαλύτερους άνδρες».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved