Ο Elon Musk απέκτησε τρίτο παιδί με τη Grimes και το ονόμασε «Techno Mechanicus»

©Instagram/ people
POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Elon Musk και η τραγουδίστρια Grimes μεγάλωσαν την οικογένεια τους αποκτώντας ένα ακόμα παιδί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της βιογραφία του πρώτου, η οποία θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τους «The New York Times», η νέα βιογραφία του δισεκατομμυριούχου, την οποία έγραψε ο δημοσιογράφος Walter Isaason, ο CEO της Tesla, 52 ετών σήμερα, και η Grimes, 35 ετών, απέκτησαν ένα ακόμα παιδί.

Το αγοράκι με το όνομα Techno Mechanicus και το υποκοριστικό «Ταφ». Μέχρι ώρας δεν έχουν επιβεβαιωθεί άλλες λεπτομέρειες για το πότε και πώς απέκτησαν το αγοράκι.

Το πρώην ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα έχει ακόμα δύο παιδιά τον X Æ A-Xii, με υποκοριστικό «Χ» και ένα κοριτσάκι, την Exa Dark Sideræl, που τη φωνάζουν Υ. Η Υ και ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μηττέρας.

 
 Ο Ίλον Μασκ με την οικογένειά του

Το 2022 η Grimes σε συνέντευξη της στο «Vanity Fair» είχε εξομολογηθεί ότι ήθελε κι άλλα παιδιά με τον Musk, «τουλάχιστον τρία ή τέσσερα», συνεπώς ο χωρισμός τους δεν έπαιξε κάποιο ρόλο σε αυτή τους την απόφαση.

Ο Musk έχει ακόμα έξι παιδιά με την Καναδή ηθοποιό και πρώην σύζυγό του, Justine Wilson, με τα δύο εκ των οποίων ο Musk δεν έχει επαφές. Το 2021 ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος απέκτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Strider και την Azure, με τη Shivon Zillis. Αυτό συνέβη λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο η Υ.

Πριν από λίγο καιρό η Grimes είχε μοιραστεί για πρώτη φορά πληροφορίες για την οικογενειακή ζωή της, αναφερόμενη στο πόσο εύστροφα είναι τα παιδιά της με τον Musk, χωρίς, όμως, να πει κάτι για ένα νέο μωρό.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved