Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ και πέρασε απαρατήρητος

©Instagram/ princeandprincessofwales
POP UP TEAM
/
20 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατάφερε το ακατόρθωτο: πέρασε απαρατήρητος και ξέφυγε από τους παπαράτσι στην μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη Σύνοδο Καινοτομίας του Earthshot Prize, του βραβείου που θεσπίστηκε από τον ίδιο και το Βασιλικό Ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου με στόχο την ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη των καλύτερων προτάσεων για την αποκατάσταση του πλανήτη.

Χθες Τρίτη, ο Ουίλιαμ αποφάσισε να κάνει τζόγκινγκ στις 7 το πρωί και μπόρεσε να τρέξει χωρίς να τον ακολουθούν παπαράτσι.

Πώς το κατάφερε; Απλά ανακατεύτηκε με το πλήθος που έτρεχε στο Σέντραλ Παρκ.

«Αποφάσισα να ενταχθώ στις ορδές των Νεοϋορκέζων που κάνουν το πρωινό τους τζόκινγκ» είπε, απαντώντας σε ερώτηση που έκανε η βραβευθείσα με το Earthshot πέρυσι, Βαϊτέα Κάουαν.

«Ήταν υπέροχο που ξύπνησα στη Νέα Υόρκη ένα ηλιόλουστο πρωί και όχι βροχερό, όπως χθες. Ήταν όμορφο που πήρα καθαρό αέρα σήμερα το πρωί» πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε ότι η τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη ήταν το 2014. Εκείνη την εποχή, η Κέιτ Μίντλετον ταξίδεψε μαζί του στο πλαίσιο βασιλικής περιοδείας στο Εθνικό Μνημείο και Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved