Ο Idris Elba κάνει ψυχοθεραπεία εδώ και ένα χρόνο…

©Instagram/ cheryl_konteh
POP UP TEAM
/
3 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O Idris Elba στράφηκε στην ψυχοθεραπεία για να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τις «ανθυγιεινές συνήθειές του», οι οποίες βαραίνουν τον τρόπο ζωής του. Εμφανιζόμενος στο podcast «Changes with Annie Macmanus», ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήγε σε ψυχολόγο πέρυσι.

«Είναι πολλά», ανέφερε -αρχικά- ο ίδιος. «Στη θεραπεία μου, σκεφτόμουν πολύ πώς μπορώ να αλλάξω και αυτό μου είχε γίνει εμμονή. Δεν είναι επειδή δεν μου αρέσει ο εαυτός μου ή κάτι τέτοιο, είναι απλώς επειδή έχω κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες που έχουν πραγματικά διαμορφωθεί. Και εργάζομαι σε μια βιομηχανία που ανταμείβομαι για αυτές τις ανθυγιεινές συνήθειες».

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό του εργασιομανή και δήλωσε ότι η αγάπη του να μένει απασχολημένος με έργα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ευημερία του.

Όπως επισήμανε: «Τίποτα που είναι υπερβολικά ακραίο δεν είναι καλό. Όλα χρειάζονται ισορροπία. Αυτό έπρεπε να το μάθω και να προσαρμοστώ. Το σκέφτηκα πολύ αυτό και παραδόξως πολλά από αυτά που μας συμβαίνουν έχουν τις ‘’ρίζες’’ τους στην παιδική μας ηλικία», πρόσθεσε ο ηθοποιός του «Luther».

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος είναι ένας από τους αστέρες που κοσμούν το ημερολόγιο Pirelli 2024, δήλωσε ότι θέλει να βρει δραστηριότητες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να χαλαρώσει, αλλά παραδέχτηκε ότι η «παγίδα» του είναι ότι πιστεύει πως η δουλειά είναι χαλαρωτική. «Το θέμα είναι ότι τα πράγματα που με κάνουν να χαλαρώνω καταλήγουν να είναι δουλειά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved