Η έπαυλη της Taylor Swift έχει γίνει η «ερωτική φωλιά» της Gigi Hadid και του Bradley Cooper

©Instagram/ justjared
POP UP TEAM
/
16 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ φημολογείται ότι χρησιμοποιούν την έπαυλη της Τέιλορ Σουίφτ στο Ρόουντ Άιλαντ «ως μυστική ερωτική φωλιά», για να γλιτώσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων στη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι με τα οκτώ υπνοδωμάτια που εμφανίζεται στο τραγούδι της Σουίφτ, «The Last Great American Dynasty», έχει γίνει τόπος εμβληματικών εορτασμών για την 4η Ιουλίου, στους οποίους συμμετείχε η Τζίτζι Χαντίντ.

http://www.youtube.com/watch?v=2s5xdY6MCeI

Η Χαντίντ και ο Κούπερ πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο όταν εθεάθησαν να δειπνούν μαζί και αργότερα να επιστρέφουν από μια απόδραση με το ίδιο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη «Mirror», η Σουίφτ απολαμβάνει να παίζει την… προξενήτρα για τους φίλους της και προσέφερε το σπίτι της για να τους διευκολύνει.

«Η Τέιλορ είναι ρομαντική και λατρεύει να βοηθά τους φίλους της», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. «Παρόλο που η Τζίτζι και ο Μπράντλεϊ έχουν τα δικά τους ακίνητα στη Νέα Υόρκη, ήθελαν ένα μέρος για να γνωριστούν καλύτερα και η Τέιλορ ήταν πολύ ευτυχής να βοηθήσει. Η πόρτα του σπιτιού της είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτούς».

Εικάζεται ότι τους το ζευγάρι γνωρίστηκε από την πρώην του Μπράντλεϊ Κούπερ, Irina Shayk. Ο ηθοποιός χώρισε από το διάσημο μοντέλο το 2019 και έχουν μια κόρη.

Η Τζίτζι Χαντίντ είχε μια σχέση με τον Zayn Malik, πριν χωρίσουν το 2021, ενώ στο παρελθόν έχει συνδεθεί και με τον Leonardo DiCaprio.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved