Πρώην μπάτλερ του Βασιλιά Καρόλου αποκαλύπτει τα «περίεργα» χριστουγεννιάτικα δώρα που του έδωσε ο μονάρχης

©Instagram/ hmkingcharlesiii
POP UP TEAM
/
22 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Φαίνεται πως η «ψυχρότητα» του βρετανικού χιούμορ, όπως είναι φυσικό, διακατέχει τον Βασιλιά Κάρολο κι αυτό αποδεικνύεται από τα διάφορα «περίεργα» δώρα που έκανε στο επιτελείο του. 

Ο Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος ήταν μπάτλερ του μονάρχη από το 2004, έως και το 2011, σε συνέντευξή του στη Mirror, σύμφωνα με το Page Six, αποκάλυψε πως «Μια φορά άφησε μια κονσέρβα σολομού και μία χρονιά πήρα έναν μύλο για αλατοπίπερο τυλιγμένο σε μια κορδέλα».

Όπως περιγράφει ο Χάρολντ, ο μονάρχης επέλεγε να αφήνει τα «αστεία αυτά μικροπράγματα» στα ντουλάπια, στα οποία το προσωπικό συνήθως λαμβάνει την αλληλογραφία του.

Ωστόσο, ο Χάρολντ ξεκαθάρισε ότι ο Βασιλιάς έδινε στους υπαλλήλους του και σωστά δώρα. «Τα πραγματικά σωστά δώρα θα ήταν πράγματα όπως φλιτζάνια τσαγιού και πιατάκια ή ποτήρια ουίσκι», σημείωσε.

Ο πρώην μπάτλερ πίστευε ότι ήταν «τόσο περίεργο» το να λαμβάνει τέτοια δώρα επειδή δεν περίμενε ότι ο Κάρολος, ή κάποιος άλλο βασιλικό μέλος, θα έκανε μια τέτοια χειρονομία. Μάλιστα, σημείωσε ότι αυτό δείχνει την αστεία πλευρά τους (λέμε τώρα). 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved