Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής

POP UP TEAM
/
11 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

O γαλανομάτης μπόμπιρας της φωτογραφίας είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές καθώς επίσης είναι γιος ενός από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της χώρας. 

Πρόκειται για τον Γιάννη Βαρδή

Ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Γιάννης Βαρδής γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1974 και είναι ο γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή που έφυγε από την ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014.

Συμμετείχε για πρώτη φορά σε δίσκο το 1995 και συγκεκριμένα στο δίσκο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, «Στην Ελλάς του 2000».

Το 1997 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Οικογενειακή Υπόθεση». Ακολούθησαν οι δίσκοι «Άμα δεις τα παιδιά» (1998)«Πες μου τι νιώθεις» (2002), «Μετά» (2005) και «Να ξεκινήσουμε απ’ την αρχή» (2007).

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε πει για τη σχέση του με τον πατέρα του: «Μετά από αρκετούς τσακωμούς, ο πατέρας μου μού είπε πως πίστευε ότι είμαστε όμοιοι, αλλά δεν είμαστε, και να μην πάρω τα ελαττώματά του. Από εκείνη την ημέρα όλα άλλαξαν»..

«Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα να είναι παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη. Είναι πως το εκλαμβάνει ο καθένας. Ο πατέρας μου ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του κάτι τεράστιο. Εγώ θεωρώ πλεονέκτημα ότι ήμουν γιος του Αντώνη Βαρδή».

Το 2017 παντρεύτηκε τη Νατάσα Σκαφίδα, με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά: την Κατερίνα, που ήρθε στην ζωή το 2016 και τον Αντώνη που γεννήθηκε το 2019.

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!