Nicole Kidman: Το ψέμα που έλεγε για το ύψος της στις οντισιόν

©Instagram/ nicolekidman
POP UP TEAM
/
19 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Nicole Kidman μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της στο Χόλιγουντ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι, για να έχει περισσότερες ευκαιρίες στις ακροάσεις, έλεγε ψέματα σχετικά με το ύψος της.

 

Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα εμπόδια που της έθετε το ύψος της, η Kidman αναφέρει ότι έλεγε στους υπεύθυνους διανομής ότι ήταν 1,77, ενώ στην πραγματικότητα είναι 1,80.

Όπως ανέφερε η ίδια, ορισμένοι της έλεγαν πως δεν θα καταφέρει στον κινηματογραφικό χώρο λόγω του ύψους της, προσθέτοντας ότι την πείραζαν ακόμη και με παρατσούκλια όπως το “Stalky”.

Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε καθόλου εμπόδιο στην καριέρα της, αφού έχει υποδυθεί ρόλους σε μέγαλες, ποιοτικά, παραγωγές. Από το «Μάτια ερμητικά κλειστά» (1999), το «The Others» (2001), «Moulin Rouge!» (2001) και το «The Hours» (2002), που υποδύθηκε την Virginia Woolf, έως το «The Beguiled» (2017) της Σοφία Κόπολα και το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου.

http://www.youtube.com/watch?v=TZJCVilXbjQ

Η ιστορία της Nicole Kidman δίνει βήμα στο να ξεπεραστούν στερεότυπα και προκαταλήψεις, ενισχύοντας το μήνυμα ότι η αυθεντικότητα και η αυτοπεποίθηση είναι η κλειδαριά για την επιτυχία σε κάθε πεδίο.

Η Αυστραλή ηθοποιός συνέχισε: «Κάθε φορά που πηγαίνω στο κόκκινο χαλί, μου στέλνουν παπούτσια που είναι πάντα τόσο ψηλά. Λέω, ‘Μήπως έχουν μικρό τακουνάκι; Θα είμαι το ψηλότερο άτομο – μια καμηλοπάρδαλη!».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved