Χώρισαν Kέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ μετά από 6 χρόνια σχέσης

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

H Kέιτι Χολμς και ο Τζέιμι Φοξ χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τα πρώτα πέντε χρόνια οι δυο τους κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους και μόλις αυτή έγινε γνωστή, δεν άντεξε τα φώτα της δημοσιότητας και χώρισαν.

Οπως δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People, με το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Μάιο.

Οι φήμες που ήθελαν την Κέιτι Χολμς, πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ , να είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Τζέιμι Φοξ, είχαν ξεκινήσει από το 2013, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να το επιβεβαιώνει. Και άργησαν πολύ να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, η οποία έγινε μόλις φέτος στο Met Gala, με το ζευγάρι να μην σταματά να γελά και να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου.

upl5d5ba5f62f17e

Η είδηση για το χωρισμό τους έρχεται τρεις μόλις ημέρες αφότου ο Τζέιμι Φοξ εθεάθη να κυκλοφορεί πιασμένος χεράκι – χεράκι με την 21χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο Σίλα Βέιβ την Παρασκευή το βράδυ φεύγοντας από νυχτερινό κέντρο του Λος Άντζελες.

Τον περασμένο Απρίλιο, μια πηγή είχε δηλώσει στο People πως ο Τζέιμι Φοξ και η Κέιτι Χολμς προσπαθούν να βρίσκουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον. «Όταν μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί, το κάνουν. Όταν είναι απασχολημένοι και δεν μπορούν, δεν το κάνουν. Είναι δύο ενήλικες που απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου εδώ και πολύ καιρό» είχε δηλώσει μια πηγή

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved