Η Ελένη Βιτάλη επιτίθεται στη Πάολα: “Θα τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη; Χε, χε, χε”

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου, την Ελένη Βιτάλη και την Πάολα, με την πρώτη να ρίχνει τα “πυρά” της στη δεύτερη.

Πρόκειται για μία διαμάχη που ξεκίνησε το 2017 και που μέχρι σήμερα “καλά κρατεί”, με τις δύο ερμηνεύτριες να ανταλλάζουν πολύ συχνά τα “βέλη” τους, λόγω, κυρίως, των διαφορετικών μουσικών ειδών που εκπροσωπούν.

Σύμφωνα με την Espresso, αυτή τη φορά το επεισόδιο είχε ως αφετηρία τη συμμετοχή της Πάολα σε συναυλία της Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη, σε συνεργασία με τον Βασίλη Λέκκα, στο Φεστιβάλ των Πρεσπών.

“Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!” σχολίασε κοροϊδευτικά η Ελένη Βιτάλη στο facebook, κοινοποιώντας την αφίσα της εκδήλωσης με την φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών.

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά σχόλια που τάσσονταν υπέρ της σπουδαίας ερμηνεύτριας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν παρόμοιες ειρωνικές ατάκες.

Πραγματικά το μόνο που μένει είναι να δούμε αυτό το σχήμα και το Ηρώδειο ή στο Μέγαρο, τότε θα τα έχουμε δει όλα”, ανέφερε ένας χρήστης, με την Βιτάλη να βάζει εικονίδια γέλιου στο σχόλιό του.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από τον σχολιασμό της Βιτάλη, είχε κάνει μια παρόμοια ανάρτηση στο Facebook και ο γιος της, Νίκος Ξύδης, ανεβάζοντας την αφίσα της συναυλίας και γράφοντας από πάνω: “#κανονικότητα”.

http://youtu.be/FwCNVhfBWhI

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved