Από τον γάμο της και μετά, η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον πατέρα της. Μετά τον σάλο που προέκυψε όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Τόμας Μαρκλ εκμεταλλεύτηκε τον γάμο της για να βγάλει χρήματα, δεν έχουν μιλήσει ξανά.

Πηγές από τη βασιλική οικογένεια αναφέρουν στα βρετανικά tabloids ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να τελειώσει οριστικά κάθε σχέση με τον πατέρα της και να μην του επιτρέψει να γνωρίσει ποτέ τον εγγονό του Άρτσι.

Ωστόσο, ο παππούς του μικρού, επιζητά με κάθε αφορμή τα φώτα της δημοσιότητας.

upl5d6d026698ab8 

Αυτή τη φορά έδωσε συνέντευξη όπου ρίχνει όλο το φταίξιμο στην κόρη του, για τις κακές σχέσεις τους.

«Έχω κουραστεί με τα ψέμματα. Έχω κουραστεί με το να με παρουσιάζουν ως τον κακό και να με αποκλείουν από τη ζωή τους. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν πρόκειται να σταματήσω να το κάνω. Κανένας πατέρας δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά, ειδικά όταν είναι τόσο καλός απέναντι στην κόρη του όπως εγώ. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τους γνωστούς μας. Είμαι πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί της.

upl5d6d028100685

Όλοι μιλούν για το πόσο υπέροχοι και χαρισματικοί είναι, αλλά αυτό δεν ισχύει προς την οικογένεια της. Αυτό είναι υποκριτικό. Δε μπορεί να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ότι κάνεις αγαθοεργίες και βοηθάς τους ανθρώπους, αλλά να αποφεύγεις τον πατέρα σου και την οικογένεια σου. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον γαμπρό μου.

upl5d6d028cb1562

Γιατί δεν μπήκε σε ένα τζετ ο Πρίγκιπας Χάρι για να έρθει από κοντά να μου ζητήσει την κόρη μου; Άλλωστε, δε φαίνεται να δυσκολεύεται να μπει σε τζετ. Θα ήθελα να μου στείλουν μια φωτογραφία του Άρτσι για να την κορνιζάρω και να την βάλω στον τοίχο δίπλα στην κορνίζα της κόρης μου. Κάθε παππούς θα το ήθελε αυτό. Θέλω να δω αν ο Άρτσι έχει πάρει την φημισμένη μύτη των Μαρκλ».

 

Φωτογραφίες: EPA