Στη Μύκονο με τη σύντροφό του ο Τζέιμς Φράνκο

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί η θερινή σεζόν να οδεύει προς το τέλος της για τα νησιά και η πολυκοσμία να έχει τελειώσει από μέρες, αλλά υπάρχουν ακόμα ποιοτικές αφίξεις σε ελληνικά νησιά. Στη Μύκονο πιο συγκεκριμένα που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε καταγραφή διασημοτήτων από το εξωτερικό κυρίως τον Ιούλιο και λιγότερο τον Αύγουστο. Ίσως γι΄αυτό κι ο Τζέιμς Φράνκο να προτίμησε τον Σεπτέμβριο.

Ο 42χρονος ηθοποιός είχε έρθει και την περσινή χρονιά, αλλά στην καρδιά του καλοκαιριού. Προφανώς δεν του άρεσε ο τόσος κόσμος και πολλά από τα στοιχεία της πολύβουης Μυκόνου, γι΄αυτό φέτος ήρθε λίγο πιο αργά. Ίσως πάλι να έπαιξε ρόλο και το ότι πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε το μοντάζ της τρίτης σεζόν του The Deuce και τώρα βρήκε χρόνο για να κάνει τις διακοπές του με τη σύντροφό του Ιζαμπέλ Πακζάντ.

Ο Τζέιμς Φράνκο και η 26χρονη φίλη του κάνουν διακοπές στον ευρωπαϊκό νότο, με το ταξίδι να είχε ως πρώτη στάση την Ιταλία και την ακτή του Αμάλφι. Εκεί όπου επισκέφτηκαν και το Κάπρι και το Ποζιτάνο. Μόλις χθες ήταν που έφτασαν στη Μύκονο και οι ξένοι παπαράτσι τους κατέγραψαν να ερωτοτροπούν στο νερό, ενώ για τις μετακινήσεις τους είχαν μια γουρούνα.

james franco mykonos2

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved