Η Ντέμι Μουρ φωτογραφίζεται ολόγυμνη σχεδόν 30 χρόνια μετά το θρυλικό εξώφυλλο του Vanity Fair

POP UP TEAM
/
13 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Ντέμι Μουρ, πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις και του Άστον Κούτσερ, βρίσκεται σε περίφημη φόρμα στα 56 της.
ΗΝτέμι Μουρ ποζάρει και πάλι ολόγυμνη για εξώφυλλο περιοδικού μόδας και ομορφιάς, 30 χρόνια μετά τη περιβόητη φωτογράφιση κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις και του Άστον Κούτσερ βρίσκεται σε περίφημη φόρμα στα 56 της και φωτογραφίζεται για το Harper’s Bazaar δίπλα στη πισίνα της βίλας Getty στο Μαλιμπού.

 

Η επανεμφάνιση της Ντέμι Μουρ σχετίζεται με την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο Inside Out, το οποίο αναμένεται να διατεθεί προς πώληση αυτό το φθινόπωρο. Τη συνέντευξη από τη Ντέμι Μουρ πήρε η κωμικός Λένα Ντάναμ και η φωτογράφιση έγινε από τον Μαριάνο Βιβάνκο.

 

Η τελευταία φορά που είχε ποζάρει η Μουρ γυμνή ήταν το 1991 για το περιοδικό Vanity Fair. «Ευτυχώς που ο κόσμος θυμάται τη φωτογραφία, αλλά δεν θυμούνται το άρθρο», είπε η ντέμι Μουρ.

 

Μιλώντας για το βιβλίο της εξήγησε ότι είναι μιας ιστορία επιβίωσης, επιτυχίας, παράδοσης και επιμονής». Το βιβλίο είναι καθαρά αυτοβιογραφικά. Η Ντέμι μιλά για τους γάμους της, τους εθισμούς της και τις τρεις κόρες της που της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved