Προς πώληση το διαμέρισμά των Γουέστ-Καρντάσιαν, αξίας 4,7 εκ. δολαρίων

POP UP TEAM
/
23 Σεπτεμβρίου, 2019

Σχεδιασμένο από τον φημισμένο Ιταλό αρχιτέκτονα Κλαούντιο Σίλβεστριν, αυτό το σύγχρονο σπίτι στην καρδιά της περιοχής ορόσημο της Νέας Υόρκης, το οποίο παρουσιάστηκε από την Vogue και το Elle Décor, διατίθεται ξανά προς πώληση.

Ο λόγος φυσικά για το διαμέρισμα 4BC στο Σόχο, το οποίο ήταν η κατοικία του φημισμένου μουσικού και σχεδιαστή μόδας Κάνιε Γουέστ και της συζύγου του Κιμ Καρντάσιαν.

KanyeWest NYC25H1

Καθώς εισέρχεται κάποιος στην κατοικία των 225 τετραγωνικών μέτρων, του δημιουργείται μια αίσθηση γαλήνης, καθώς οι χώροι του καθιστικού λούζονται από φυσικό φως μέσα από τα 13 υπεμεγέθη παράθυρα, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική θέα στα βόρεια και στα ανατολικά της πόλης.

 28345743574835435403403 45443

Το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα συνδέονται με το κυρίως υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, καθώς δεν υπάρχουν διαχωριστικά. Η κατοικία διαθέτει φυσικές αποχρώσεις, ενώ τα τα πατώματα της είναι εξ’ ολοκλήρου από ασβεστόλιθο.

KanyeWest NYC25H7

Η ευρύχωρη κυρίως σουίτα είναι ένα μινιμαλιστικό ιερό το οποίο λούζεται από φυσικό φως, διαθέτει έπιπλα σε φυσικούς τόνους, πολλές ντουλάπες και συνδέεται πολύ όμορφα με το μπάνιο.

KanyeWest NYC25H8

Και η τιμή της κατοικίας; 4,7 εκατομμύρια δολάρια. ΄Οσοι πιστοί … προσέλθετε!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved