Αγνώριστη η Τζέσικα Σίμπσον: Έχασε 45 κιλά σε 6 μήνες

POP UP TEAM
/
29 Σεπτεμβρίου, 2019

Τον περασμένο Μάρτιο, η Τζέσικα Σίμσον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα κοριτσάκι βάρους 4,9 κιλών. Αυτό είναι το τρίτο παιδί της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της Έρικ Τζόνσον.

 

Την περασμένη εβδομάδα η Σίμπσον ανέβασε μια φωτογραφία της μικρής της κόρης γράφοντας στη λεζάντα: «Έξι μηνών κιόλας;».

 

Λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της η διάσημη τραγουδίστρια ήταν κάπως έτσι:

 

Και έξι μήνες μετά έχει καταφέρει να χάσει ολόκληρα 45 κιλά.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες της νέας της εμφάνισης στο instagram γράφοντας:

«Έξι μήνες, 45 κιλά λιγότερα. Nιώθω τόσο περήφανη για τον εαυτό μου. Ακόμα και όταν μου φαινόταν ακατόρθωτο, εγώ προσπαθούσα ακόμα πιο σκληρά» σημείωσε.

 

Όσο για το πώς κατάφερε να χάσει όλα αυτά τα κιλά, αυτό έγινε με τη βοήθεια του διατροφολόγου Χάρλεϊ Πάστερνακ, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό People, και εξήγησε:

«Η 39χρονη Τζέσικα Σίμπσον απέκτησε τρία παιδιά μέσα σε διάστημα 10 ετών. Η προσπάθεια να χάσει τα κιλά της τρίτης της εγκυμοσύνης ήθελε περισσότερο υπομονή, επιμονή και πειθαρχία.

Εστιάσαμε περισσότερο στην υιοθέτηση μιας σωστής διατροφής και όχι τόσο στην εξαντλητική άσκηση στο γυμναστήριο».

Οι πέντε υποχρεώσεις της
Η Τζέσικα Σίμπσον είχε πέντε καθημερινές υποχρεώσεις: να περπατάει, να απέχει από το κινητό της για μια ώρα, να κοιμάται καλά, να τρώει υγιεινά και να ασκείται.

Οσο για τη διατροφή της, είχε κάθε μέρα τρία κυρίως γεύματα και δύο σνακ. Τα γεύματά της ήταν κυρίως πρωτεϊνες με λαχανικά, καλά λιπαρά και φυτικές ίνες.
Και ιδού το αποτέλεσμα…

Και ιδού το αποτέλεσμα…

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved