Lady Gaga: Η απίθανη ιστορία πίσω από το φόρεμά της που βγαίνει σε δημοπρασία

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2019

Στο σφυρί βγαίνει το φόρεμα Valentino της Lady Gaga που λάνσαρε στα φετινά βραβεία Golden Globes κλέβοντας βλέμματα και φλας. Πίσω, όμως, από το sale κρύβεται μια απίστευτη ιστορία…

Η τραγουδίστρια φέρεται να το άφησε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, όπου διέμενε, μετά το τέλος της βραδιάς των βραβείων, το οποίο και βρήκε μια υπάλληλος του ξενοδοχείου και … μετέφερε στο τμήμα απωλεσθέντων. Πιστεύετε ότι το αναζήτησε κανείς; Ουδείς! ΄Ετσι, προφανώς για να την ανταμείψει για την κίνησή της αυτή, το ξενοδοχείο της το χάρισε και εκείνη αποφάσισε να το θέσει σε δημοπρασία.

Υπολόγισε, όμως, χωρίς τον «ξενοδόχο» που στην συγκεκριμένη περίπτωσή δεν ήταν άλλος από τους ανθρώπους του οίκου Valentino που ζήτησαν να ακυρωθεί αμέσως η δημοπρασία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υποστήριξαν ότι το φόρεμα δεν ανήκει στο ξενοδοχείο, αλλά στον οίκο που το σχεδίασε και θα έπρεπε να είχε επιστραφεί σε αυτόν. Σύμφωνα με το TMZ, ωστόσο, το ρούχο θα έπρεπε να είχε επιστραφεί στον οίκο την επόμενη ημέρα. Δεδομένου του ότι αυτό δεν έγινε, ο οίκος το δήλωσε το φόρεμα ως «εξαφανισμένο».

Στην υπόθεση είχε ανάμειξη και η Αστυνομία του Beverly Hills, η οποία ανέλαβε να ερευνήσει αν επρόκειτο για «κλοπή». Η έρευνα έκλεισε αμέσως, καθώς η διαδικασία για την δημοπρασία κρίθηκε νόμιμη.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved